Huomenta

Mä olin uuden vuoden tampereella ruotsinlaivasimulaattorissa, toisin sanoen hotelli Ilveksessä. Oli ihan laiva fiilis, käytii vähä jacuzzissa löhöilee ja sit "hyttiin" hengaa ja hissil clubille.. Eipä ainakaa tarvinnu palella yhtään missään kertaakaan koko 24h aikana mitä siel vietettiin, ei baari- tai taksijonossa.. ei missään!


Alla on kuva joka on otettu 1.1.2009 aamulla ku heräsin Ilveksen 10. kerroksesta. Hieno näkymä alottaa vuosi 2009 vai mitä?

Amerikan matkan jälkee se miten mä oon alkanu muuten normisti alottaa aamun huolestuttaa välillä muakin... Oon jääny koukkuun jenkki muroihin!

Jenkeis hotelliaamis on aika erilainen ku koto suomes joten murot maittaa. Mun lemppareiks nous heti legendaariset Froot Loopsit, nää pikkuset sokeripommit takaa hyvät nousut heti aamusta. Ja ne on sika rennon värisiä! Noh.. ainaki tulee juotua maitoa..

Tää postaus on Diamonds & Pearls blogin 99. postaus. Se tarkottaa sitä että 100. postaus tulee olemaan juhlapostaus ja täten pitkä mutta toivottavasti ei pitkäveteinen ja samalla 1. tuotantokauden loppu. Luvassa on hyvää matskua eikä mitää hiton muroja joten kannattaa pitää silmät auki!

Tämän jälkeen Diamonds & Pearls jää tauolle, se että jatkaako blogi ollenkaan vai jäämmekö vain talviunille on vielä auki. Tulevaisuus näyttää!

Täs vaihees haluisin kuitenki jo kiittää kaikkia lukijoita ja etenkin kaikkia 33 tilaajaa. Iso kiitos.

Palautetta, risuja, ruusuja ja toiveita viimeisestä postauksesta voi lähettää kommenttiboksin lisäks osotteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei tätä ainakaan voi lopettAA oon just jääny koukkuu!!:D

sandy kirjoitti...

Sama täällä, eli ole hyvä ja jatka kirjottamista, pliiide :)

Anonyymi kirjoitti...

Just mun tuuria, kun vasta eilen löysin tän blogin ja sitten heti ilmoitetaan että jatkosta ei ole tietoa. :( Luin eilen kaikki vanhat postaukset ja jäin koukkuun.

Kisu kirjoitti...

Älä lopeta kirjottamista!! Oot niiin hauskaa luettavaa:)

Tuon "eikä mitään hiton muroja" hajosin totally !

Milla kirjoitti...

Helsingissä vielä asuessani kävin herkkuja ostamassa Aikatalon Behnfordsilta. Siellä myydään mm. jenkkiläisten karkkeja, muroja, kakkujauhepaketteja ja spamia (yök). Kannattaa käydä!

Hei, älä vain lopeta! Tai lupa luovalle tauolle myönnetty, mutta toivon kyllä sun palaavan astialle! :) Mukavaa alkanutta vuotta 2009!

Anonyymi kirjoitti...

Havaittavissa on kyllä ollut, että blogin kirjoittaminen ei enää oikeen nappaa, sillä alusta asti lukeneena täytyy myöntää, että viimeaikoina blogin asiasisältö ja pituus on kärsinyt.

Huono tämä ei kyllä vieläkään ole, mutta jos jatkat kirjoittelua niin ehkä tulevaisuudessa löytyy taas enemmän intoa kirjoitella tätä blogia =)

En yleensä ikinä lue mitään blogeja, mutta tätä on jaksanut lukea, kiitos siitä!!!

Meizi kirjoitti...

No!! Tää oon mahollisesti Suomen ja ehkä koko universumin lunkein blogi!
Eipä lopetella siäl =)

Mut kaikkee hyvää vuodelle 2009 ja second seasonii ootellessa.

Jessi kirjoitti...

Et voi lopettaa blogia, me luetaan tätä aina miehen kanssa ihan rillit huurussa :D

mieey kirjoitti...

ÖÖÖ parasta olis sit palata!

ruu kirjoitti...

ihan loistoblogi sulla, odottelen tulevia tuokkareita ;o

Shafik kirjoitti...

Kiitos kaikille viesteistä! Kiva kuulla että mun kirjottamisesta on ollut iloo joillekkin.

Anonym: Kiitos viestistä! koukkuun? ai sillee niinku jotku on jääny röökiin?

Sandy: Kiitos, Siistii et siel toisel puolel palloaki on lukija!

Anonyymi: Whaat, luitko ihan kaikki!? respect.

Kisu: Haha, joo kiitos, joskus tuntuu et kirjottaa vaa nii turhista jutuist mut kai se blogin idea onki kirjottaa arkisista asioista :) niinku esim muroista.. jotka on muuten sika hyviä!

Milla: Joo se on hyvä kauppa, joskus ku oon pitäny himas bileit ni oon hakenu sielt sellasia margharita drinkki mixei mihin ei tarvi lisää ku jää ja se kirkkaampi aine ni buujau! Ainaki mansikka margharitois ei ollu sillo kenelläkää valittamista! Ja sielt saa hyvää BBQ kastikettaki!

Anonyymi: Kiitos rakentavasta ja asiallisesta palautteesta. Olet aivan oikeassa, lähi aikoina en ole ehtiny kirjottaa nii usein, mutta se ei missään tapauksessa johdu motivaatiosta tai aiheiden puuttumisest vaan täysin siitä et aikaa ei ole riittäny kirjottamiseen. Siitä osin johtuuki se että haluun miettiä et jatkanko koska en halua elämässä tehdä mitää "juosten kusten" puoleperse meinigil joten.. mut hienoo kuulla et oot ollu mukana alusta asti!

Ajan puutteen takia oon ajatellu photo-blogia, oisko siin mitää??

Meizi: Ei voi tietää, marsis saattaa olla pieniä vihreitä bloggaajia..

Jessi: Siistii! oikee parisuhde hetkiä mun blogin ääressä, kiva kuulla :) "-Kulta katotaaks joku leffa vai luetaaks taas tänää sitä blogia?"

Mieey: Wau, sul on hieno nimi! Yritetään palata sorvin ääreen...

Ruu: Kiitos :) toivotaan et niit tulis.

ellen kirjoitti...

On ollu kylä sairaan mukava lukea tätä sun blogia! Suomalainen mutta silti aika kansainvälinen jos niin voisi sanoa :D

Kiva nähä et suomessakin on tollasii jätkii jotka digaa tyylistä, Aina ei jaksa kattoo niit normei suomileijona-miehii.

Jatka ihmeessä bloggaamista myöhemmin jos inspaa, pidä lippu korkeella!

lille kirjoitti...

yyyyyyyyy älä lopeta :S mut hei joo ! toi photo-blogi on ihan super hyvä idea :P kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa... kannatan !

fanii kirjoitti...

Heeei et saa lopettaa! Tää blogi on mun päivien piristys :)

Anonyymi kirjoitti...

Heiii, sun jutut on nii mielettömiä että ois ihan surun paikka jos lopetat!! Kuvablogi = täydellisyyttä!:D

Henna kirjoitti...

älä nyt ainakaan lopeta, tää on yks harvoja blogeja joita jaksaa lukea useamman kerran viikossa :)