Castle

Vuos sitte joulu alko kolkuttaa ovelle ja kelasin et vitsi mä en o ikin tehny kunno piparkakkutaloa, ja päätin et nyt sit tehää kans iha 5 tähden linna! Mietin et millasen tekis ja jotai surffailin yks päivä netis ja eksyin sivuille mis oli luxus koirankoppeja (älkää kysykö miten) ja löysin voittajan! Alla oleva talo oli meiän muotti..
Noh, alettii hommiin eikä se sit ollukkaa tälläselle pakasteallas kokkaajalle mikää helppo nakki ku ei ollu ohjeita tai kaavoja jeesaamas vaan ainoo mikä meit oli auttamas oli toi hiton kuva tost koirankopista. Saatii loppujen lopuks sit palat jotenki sopii toisiinsa vaik siin meniki about koko päivä, ihan sikana piparitaikinaa ja molempien hermot.
No sit lopuks kelattii vaa et isketää siihen sikana kuorrutetta ja karkkia päälle ni kukaan ei huomaa mitää pikkuvikoja mitä siin oli. Lopputulos miellytti ainaki omaa silmää kaikkien niiden uurastettujen tuntien jälkeen...
En ennen ollu ees kelannu mut vitsi tollast nelikanttista kattoa oli vaikee tehä verrattuna perus harjakattoon. Tsekatkaa, Thugs Mansionis on takapihal kunnon suolapiikki aita ettei rosmot pääse sisää!
Tänä vuonna muistelen lämmöllä viime vuoden taloa, mut en silti ehtiny alkaa väsäämään uutta. Seuraavaks pitää tehä kerrostalo tai pilvenpiirtäjä! Saatii kuitenki tänä vuonna lahjaks kiva pieni talo tällä kertaa ja nimikko piparit, et pääsee edes vähä fiilistelee, kiitos näistä!Jotkut ehkä jo huomas viime kirjotuksessa, nyt on siis avattu blogille oma sähköposti mikäli haluatte lähettää palautetta tai vaikka kuvia omista piparkakkutaloista jne..

Osoite on siis diamondsandpearlsblog@gmail.com

Ei kommentteja: