San Andreas

Kauaan ei ehitty kotona viettää taaskaan aikaa, eli laukut ei ehtiny ees kellariin ku piti jo lähtee tien päälle, onneks täl kertaa ei tarvinnnu passia mukaan. Kohteena täl kertaa oli Ruka tunturi, ja niin oudolta ku se näyttääki Helsinkiläisen silmin ni siel on lunta!!! Ja paljon!!
Muutaman päivän ehin viettää siel pirun kylmässä, ja vähän käytii kans losottelee mäes. Kaikki puut oli ihan ku jostai piparkakkutalojen pihoilta, just siistin näkösii. Talvi.
Losissa mä törmäsin muutamaan mestaan mis olin jossain määrin käyny aiemminkin. Grand Theft Auto friikkinä must oli makee nähä paikkoja joita on ollu ja nähny videopeleis ja tavallaan miten se paikka oli luotu peliin, versus nyt itse olla siellä paikan päällä oli siistii. Nödde..
Alla olevas kuvas on Wattsin tornit jotka on ihan Comptonin vieres. Italialainen maahanmuuttaja rakens noi tornit vapaa-ajallaan kun ei ollut raksal töis, ja kaikki tornit on päällystetty kaiken maailman löytyesineillä et ne näyttää ihan mosaiikki teoksilta, eli aika tosi siistin näkösiltä livenä.
Kesäl oli jo vähä samoi fiilareit ku kävi Vegasissa ja yövyin Luxor nimises hotlas joka on kans kyseises pelissä pienen ajomatkan päässä.. nödde...

2 kommenttia:

getpalmd kirjoitti...

Ihania Ruka kuvia! "Jouduin" pummaa ton ekan ku oli niin kiva, toivottavasti ei haittaa. Nimi ja linkki kuvan alla :-)

Shafik kirjoitti...

De nada, anna palaa vaa ..