My Blood Runs Purple and Gold

Nyt molemmat kerrat ku oon syksysin matkustanu Losiin, oon käyny kattoo Lakersin korismatsia, ja oon jotenki vähän alkanu fanittaa niit vaik on ollu aikasemmin Celtics miehiä, joka teki koko viime vuoden finaaleista aika vaikeet mulle. Anyway, enää ei kumarreta itään. Nyt ollaan ihan Lakers miehiä täst eteenpäin. Niinku jotkut on mun blogin ulkoasusta jo aikasemmin on ehkä huomannukki..
Peleis on hauska ku se on julkkiksille vähä sellane näyttäytymispaikka ja yleisöki on aika mehuissa aina ku ne bongailee sielt eturivist tuttui naamoi, siel on joka matsis läjä A-listalaisia. Täl kertaa oli mm. David Beckham oli kattoo peliä baseball stara Barry Bondsin kanssa..
Mulle sattu ihan rändömisti tosi hyvät istumapaikat, koko se katsomo-osia mis istuin oli kaikki Lakersien omaisia ja kavereita, ja ihmettelinki ku joku jäbä tuli kysyy et -"Miten hitos sä oot saanu tost katsomost mestan..??" Tajusin koko yhtälön vasta ku juttelin vieressä istuvan naishenkilön kanssa joka sitten kertoi asiasta ja mainitsi myös tapailevansa Lakersin lääkäriä, heh..
Joskus skidinä Iverson oli mun lempipelaaja ja oli siistii nähä se nyt ekaa kertaa livenä. Oli kauhee tsägä nimittäin se sai tyylii viikkoa ennen tätä peliä siirron Detroittii, enkä tienny koko jutusta ennen ku olin Losissa ja sain liput kouraan..
Pelin jälkee Derek Fisher oli sillee et- "Yo, Shafik! Wadap!? Siisti et pääsit mestoille, nyrkit yhtee!!!" Ja sit me iskettii nyrkit yhtee.
Alla pieni fiilisvideo, hyvää alkuhehkutusta..
Mä jäin nii koukkuun toho peleis käymiseen et mun oli pakko kotiinlähtöä edellisenä iltana viel käydä kattoo toinen peli joka oli Kingssei vastaa, jonka Lakers onneks voitti, koska mul alko olee jo sellane fiilis et oon joku pahanilmanlintu koska ne oli aikasemmin hävinny joka pelin jota olin ollu kattoo, mut täl kertaa tuli voitto kotiin!!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jees, itekki joskus käyny nba:ta kattomassa livenä ja vaikkei koris mun suosikkilajeihin kuulukkaa nii kyl toi tunnelma oikeesti vie mukanaa! (videossa hyvää esimerkkiä)

Jessica kirjoitti...

Ou nou mä oisin voinu mennä vaa kattoo Davidia.:D Onneks Milano ei oo kaukana..:)

Shafik kirjoitti...

Anonyymi:
Puhut pelkkää faktaa! Suomessa oon käyny kattoo korista vaa lähinnä jos on kavereit kentäl, se on nii eri tasosta tääl, eikä vaan pelillisesti vaan koko peli on yhtä showta kentän ulkopuolellaki, siel ei kuule kenenkää valittavan siitä miten mainoskatkot viivyttää peliä ku sillon aina on yleisölle viihdykettä luvassa.

Jessica:
Hahaha, joo, Becks oli molemmis peleis siel ja istu aina melkee samas kohtaa et sitä ei kyl o vaikee löytää sielt Lakers peleist. En usko et se kyl kauaa viihtyy siel Milanos, jos ja kun Lakersit pääsee taas finaaleihin se tulee äkkii takas :) veikkaan et se on takas Losis ennen maaliskuun loppua.. eli äkkiii sinne Milanoo!

pönttö kirjoitti...

Mistä derek fisher tietää sun nimen? :D

Shafik kirjoitti...

Ehk se on lukenu mun Blogii :)