Kännykkäkameran helmiä

Näit riittää mut alotetaa näil..

Kävin ottaa passikuvan automaatista jonka kuvat oli ihan berberistä, eikä ne ees kelvannu poliisiasemalla! Ihan sama, mut tsekatkaa kenelle ne mainostaa et niit kuvii kandee ottaa..
Mun elämäni eka oma auto joka sit loppujen lopuks pöllittiin. Tulee melkee tippa linssii ku näkee näit kuvii mun rakkaast Rangesta.
Matkalla Libanonista Suomeen tehtii pysähdys Turkis, kävin lennon jälkee kusel ja antakaa anteeks mut mä en ymmärrä nyt yhtään miten ne oikee kelaa et sitä vettä säästetään.
Kesäl oltiin Agia Napas kuvausmatkalla ja ekan kerran ikinä kävi parempi ku hyvä tuuri istumapaikan kanssa, mahtu jalat suoriks iha kevyeen! Sitting on coach but feeling like air force one.
Viime vappuna sai Ruka tunturin juureen rakennetun Willis Westin asukkaat aikamoiset naurut kun olin saanut Facebookis friend requestin Teuvo Lomanilta. Sori, ainoo Teuvo jonka kans henggaan on maanteiden kuningas.. Ignore!
Ajelin kerran työmatkalla Pietarsaaressa ja hätkähdyin hetkeks ku pysähdyin valoihin ja katoin et mihin sitä oikeen pitikään ajaa.. Ja ku mä luulin et siin oli vesi välissä...
Heräsin eräänä kauniina torstai aamuna Jyväskylästä ja nautittuani hotelli aamiaisen eli paljon pekonia, kävelin siihen keskus kävelykadulle joka oli ihan täynnä porukkaa ja kukas se siellä väkijoukon keskellä saarnas paremmista kulkuyhteyksistä Keski-Suomeen ku Mauri!
Rivi 3, paikka 361, Munchenin paikallis futismatsi, 60 tuhatta saksalaista, toises kädes hodari, toises kylmä kokis, vitsi mikä fiilis!

4 kommenttia:

ría kirjoitti...

Heh, loistavii kuvia =) Mä asun Pietarsaaren lähellä, Kokkolassa, ja tuota Lontoo-kylttiä on iteki tullu ihmeteltyy. En oo kyl koskaa käyny siellä.

Milla kirjoitti...

Kun vetää kahdesti, niin se oikeesti säästää vettä... Ensimmäistä kertaa painaessa tulee vettä ja toisella painauksella veden tulo pysäytetään.. :) Täällä on kaikkialla sama juttu... :)

Shafik kirjoitti...

Ria:
Joohyvä etten ajanu edes olevan auton perään ku huomasin ton kyltin.. :)

Milla:
Vitsi, onko näin!?
Mä kokeilin himas ni ei se kyl loppunu, ois hyvä jos näin toimis ni vois säästää vettä. Tärkee asia just jossai Turkis ja Kyproksel sun muual mis on pulee vodasta..

Anonyymi kirjoitti...

loistavat nää kuvat kyllä :)
haa tuo lontoo-kyltti on aivan mahtava! :)))
hei pidä tosi kivaa siellä losissa, itekki joku päivä sinne vielä.