Sunny California

Joo, mä tiedän, joo joo, en o kauheesti ehtiny kirjottaa.. tai siis ollenkaan mut anyway tässä on vaan kevyet terveiset Californiasta! Viikon päästä oon jo takas kotona kylmässä ja pimeessä joten mä yritän nauttia täst viel nii kauan ku tätä kestää.

Paljon kivoja juttuja on tapahtunu joten ku pääsen kotiin ni alan purkaa kameran muistikorttia tänne. Viel on edes vähä NBAta ja NHLlää ja muutaman päivän visiitti Palm Springsis, ennen ku meen taas muutamaks päiväks takasin Hollywoodiin joten, Ens viikkoon!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lol ihana toi video :DD aika yllättävä!

Anonyymi kirjoitti...

Hih ihan paras toi video..:D -Marika

Anonyymi kirjoitti...

vedenkestävä kamera?!

lille kirjoitti...

Joo terveisiä vaan sinne californiaanki :D

Shafik kirjoitti...

Anonyymi:
Mä tiiän, Hollywoodissa vissii nous mun sisäisen ohjaajan taidot pintaan ja saatin yllätävä käänne toho.

Marika:
Thanks! :)

Anonyymi:
Khyl, ostin kentält matkal tänne, toivottavasti kuvienki laatu nyt sitte tulevaisuudes paranee kans.

Lille:
Takasin!

ría kirjoitti...

Siis hä! Kerro vähä faktoja tosta kamerasta et voin googlettaa :p En oo nimittäin koskaan hokannu et tollasiiki kameroit on :o

Anonyymi kirjoitti...

mitä sä oikein teet tuolla(lomalla?) vai oletko siellä töissä?


jt1

Shafik kirjoitti...

Ria:
Voin jossai vaiheessa tehä pienen tuotearvostelun täst kamerasta näin ihan käyttäjän näkökulmasta, mut jos haluut ottaa varaslähdön niin kamera on: Olympus SW 1030.
Google that shit up.

Jt1:
Mä oon täällä ihan työmatkalla mutta koska oon tänne asti matkustanu niin olen ollu ja tulen olemaan vielä muutaman päivän ihan vapaalla ennen ku lennän takas Suomeen..

Milla kirjoitti...

Firma missä mieheni työskentelee (Olympus, krhmn :) ) sponsoroi Everestille kyseisen kameran retkikunnalle. Varmasti lujaa tekoa.

Hyvä video, btw. :)

Shafik kirjoitti...

Milla:
Nättiä.. joo, tuntuu olevan kovaa tekoo. nyt on kyl kamera menny ihan väärää osotteeseen, Mnt. Everest ei o mitää verrattuna siihe mitä se joutuu kokee näil mun reissuilla ;)