2011 Kilsavihko

Vuos vaihtuu huomenna, ja kaikki hössöttää. Ja muistelee ja arvostelee paras tää paras toi eeppisin se ja se. Vuoden paras biisi. Vuoden paras leffa ja blaa blaa. Mul on ollu hieno vuosi. Siihen on mahtunu paljon paskaa, mut suurimmaks osaks paljon kingei juttui, mahtavia ihmisiä ja nättei mestoi. Mä arvostan todella paljon kaikkea mitä mul on, ja ihmisii mun ympärillä.
Mä oon kuluneen vuoden aikana matkustanu enemmän ku koskaan, ja se on jotai mist mä nautin paljon täl hetkellä. Vaikkakin se vaatii aina jotain uhrauksia, ja kaikki ei aina jossain kaukana kotoa ole pelkkää hattaraa ja sateenkaaria, on se must silti sen arvosta.

Mun 2011 eka reissu oli tammikuus Berliinii, mis mul oli paljon frendei ympäri maailmaa, Jenkeist ja Ruotsist, Ranskasta etc.. kans mestoilla ja meil oli hauskaa Berliinin fashion weekin aikana.
Maaliskuus mä lähin ottaa varaslähdön kesään, ja matkustin Cancuniin. Samalla kävin tsekkaa Akumalin, Tulumin ja Playa del Carmenin. Siihen aikaa mä olin ihan fileis meksikolaisest safkasta ja kaipasin vähä biitsille ni tää oli täydellinen lokaatio.

Huhtikuussa mä karkasin mun synttäreille Stokikseen perheen kans. Muutama päivä ihan iisii.
Toukokuussa mä lensin Lontooseen kattoo Wiz Khalifan keikkaa ja vähä skedee.
Kesäkuus mä halusin matkustaa Italiaan, koska en kunnol ollu ikin käyny siel aikasemmin, ja siel on paljon nähtävää, joita on "pakko nähä".. Paljon historiaa, ja Milanossa mä pääsinki näkee livenä "last supper" maalauksen. Sen lisäks kävin vähän shoppailee, ja kylpee Boscolossa.
Milanosta lensin Roomaan jossa vietin vajaan viikon aika pitkälle vaan nähtävyyksiä ja museoita kierrellen, ja syötyä tuli kans ihan urakalla. Hotelli ihan trevin hollei oli nätti, yks näteimmist paikoista mis oon käyny.
Italiasta melkee suorilta Barceloonaan, jossa vietettiin viikko. Vähän skedeystä ja kaunista säätä. Paljon töitä.
Kävin kesällä kans ekaa kertaa Venäjällä, ja tehtii ihan pienimuotonen Risteily Pietariin Stadista. Pääs vähän siihen fiilikseen, ja käytii syömässä hyvin ja fiilistelee Hermitage läpi. Kaunis kaupunki.
Kesällä tokan kerran Berliiniin, taas fashion weekin aikaan. Liini on todella kingi kaupunki kesällä. Joen varrella riittää niit ajanviettopaikkoi, höyge soi ja Club- Mate virtaa!
Köpikses oli Juhannuksena CPH Pro skedekisat joita lennettii yytsii ja itekki skedee. Konkeleilla vaa kylää ympäri mopot tarkal, ja pari märkää aina messis.
Sit ku Suomeen tuli syssy, oli taas aika nostaa kytkint ku arabi alko palelee. Aika oudosti päädyin uudella Finskin linjalla Singaporeen, joka paljastu ihan päälikkö mestaks. Vähä kallis verrattuna johonki Bangkokii, mut niin kliini ja monipuolinen kaupunki. Pääsin myös Marina Bay Sandsin 57. kerroksen poolille, joka oli ollu mun koneen desktoppina varmaa 2kk ennen sinne pääsyä.
Singaporesta mä lensin Sydneyyn. Joskus skidinä asunu Melbournessa, ja halusin päästä tapaa sukua sinne, mut kuitenki nähä kans Sydneyn jota jengi on hehkuttanu, eikä todellaka turhaa.

Sydneystä coachilla Melbourneen, ja Enjoi jäbät joihin olin aikasemmin kesällä tehny parempaa tuttavuutta sattu olee siel kans tourilla, ni tuli jonkin verran niiden kans pyörittyä siel. Ja tietysti pääsin näkemään mun sedät, tädit ja serkut ekaa kertaa sitten yli 20 vuoden. Nostalgista.
Ausseista mä suuntasin Singaporen kautta Sri Lankaan, jossa viihdyin aika lyhyen ajan mut oli silti siisti ottaa sieltki hatsit.
Sri Lanka oli mun matkan varrella Malediiveille. Bongasin Singaporesta aika edulliset lennot sinne ja en miettiny kahta kertaa. Tänne olin haaveillu jo ajat pääseväni. Mä snorklailin, luin kirjaa ja löhösin. Nukuin 10h yöunia. Skideistä kuumotuksista huolimatta uskaltauduin haiden sekaa kans ottaa fotoi niist.

Pari hassuu päivää taas himassa, ja nokka kohti Kaliforniaa. Kävin skedee vähän kouluja, ja kattoo muutaman keikan, ja hokia koska NBA oli lakossa. Los Angeles edelleen mun lempimesta kaikista. Suvereenisti.

Losin jälkee mä lensin Saksaan, jos hypättiin pirssiin, ja köröteltiin Itävallan puolelle Kapruniin. Sinne avattiin hiljattain uus viiden tähden kylpylähotelli, ja se sijaitsee jäätikön holleil, eli siel pääsee aina laskee. Saatii siis pieni maistiainen talvesta joka ei vielkää ole saapunu Helsinkiin. Jos joku on reissaamas Eurois, kandee mennä tsekkaa toi Tauern Spa, doupein spotti hetkeen.

Tän vuoden vika reissu tehtii just jouluna, ku karkasin Lontooseen hanee joulusafkoi. Matkasta ollu jo vähä matskuu eetteris, ja tulos pian lisää...
Kilsoja tosiaan tullu ihan mukavasti ja hotellien seiniä on tuijoteltu millon missäkin. Istualtaan on nukuttu enemmän ku välilevynpullistuma sallis, mut kuten sanoin. It´s all worth it.

YOLO !!!

Mihis ens vuonna?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ai saatana et jätkä matkustaa ja näkee kaikkea, sulla on ainaki muisteltavaa vanhana pappana keinutuolissa!

Anonyymi kirjoitti...

Matkusteletko yksin? :---)

Anonyymi kirjoitti...

huhhu! cool!!