Juhlahumua

Ennen ku mennää viel Barcaan lomatunnelmissa ajattelin jakaa teidän kans mun kokemuksia viikonlopun juhlahumusta.

Viikon loppuna oli muutamat avajaiset ja Addun 60v. bileet. Perjantainaina jotenki outojen koukeroiden kautta päädyin Butterflyn (entinen Baarikärpänen) avajaisiin vaikka matka oli ihan muualle. Anyway, satuin menee sinne just samaan aikaan et pääsin todistamaan kuinka Seppo Koskinen ja sen entourage iske mestoille vanhas hippi pakussa. Sitten sisäänpäästyäni tajusin et se oliki vissii niinku koko mestan idea, The 70´s!
Mesta oli saanu uutta maalia pintaa ja siel soi aika perus discomusaa, ei mitää kauheen erikoista.. Ei tosin ehitty jäädä ihmettelee mitä DJ Axl Smith soitti, mut veikkaan et Michael Jackson putki kuultiin ainaki.
Uusista maaleista (ja maalin hajusta) huolimatta paikka oli ihan yhtä väsyny ku Kärpäspäivinäki, oli sääli nähä vessas rikkinäisiä pönttöjä joita ei edes "suuria avajaisia" varten ollu jaksettu fiksaa. Niin sitä muutamalla pienellä pensselinvedolla ukotetaan porukkaa paikalle.

Perhosen jälkee käytii pyörähtää The Circuksen avajaisissa, joka olikin jo huomattavasti näyttävämpi mesta ja siitä huomas kans mihin ne huhujen mukaan 4 miljoonan remontti rahat oli menny. Jos joku on käyny Studio 51 ikin niin tää mesta muistutti aika paljon sitä, paitsi et oli hieman ehkä jopa hienompi ja sielt löyty siistei sivubaarei kulmien takaa aina, yks siisti oli sellane Nyki dinerin näköseks tehty mesta.
Circuksen erikoisuutena on Japani tyyliset Karaokekopit joita saa vuokrata erikseen, ne oli aika siistin näkösiä ja niist oli suora näkymä alakerran tanssilattialle. Muutenki siel oli jotenki äänentoisto ja kaikki valot enemmän ku kohdallaan. Myös miesten vessa "kusilaari" oli aika makee seinä jos vaihtu valot ja valu vesi.. iha ku lorottelis suoraa johonki taideteokseen... heh..
Lauantaina oliki sitte viel Adidaksen 60v bileet Tavastialla. Mul ei ollu pahemmin mitää odotuksia niist bileist mut halusin kuitenki käydä pyörähtää siel.. Siel oli ihan mukavasti porukkaa ja ne oli buukannu ehkä jopa liian monta artistia esiintyy sinne. Mä ainaki sain jo jonku 2,5h jälkee ihan törkeen overdozen.. Kellojen kesäaikaan siirtymsen takia DJ Anonymoukselle jäi kaiken niiden 470 esiintymisten jälkee soittoaikaa joku tunti, joka jäi ainaki mua vähä harmittaa..
Kaiken kaikkiaan siel oli kyl aika väsyny meininki. Veikkaan et chronicci oli saanu kaikki ne verkkaritakit käymään hitaalla..

1 kommentti:

Styledrop kirjoitti...

Oh, damn. Missasin kokonaan, et Adidas täytti 60 vuotta. Oon vaan tullut tulokseen, et Adidas on klassikko, johon ei voi kyllästyä. Taukoa toki voi ottaa, mutta aina palaa takaisin. Ja The Circus vaikuttaa hyvältä mestalta. Hienoa, että pojat jaksavat yrittää. Toivottavasti ihmiset löytävät paikan.