Singapore Accomondation

Mä alotin mun Aasian matkustelut lentämällä Helsingistä Singaporeen Finskin suoralla reitillä. Hong Kongin, Bangkokin ja Kuala Lumpurin visiittien jälkeen Singapore nous mun ykkösvaihtoehdoks jos pitäis valkkaa joku kaupunki hubiks mistä sinkoilee ympäriinsä mestoja, niinku mä nyt tein. Hintataso on hieman kalliimpi, mutta kuitenki affordable. Kaupunki on super kliini ja kaikki puhuu enkkuu. Kentältä ytimeen pääsee ihan jossain 30min joko 9S$ shuttle bussilla, tai noin 20S$ taxilla.
Easy!

Mä olin ekat muutamat yöt Park Regis hotellissa, joka sijaitsee ihan Clark Quayn alueella, ihan pääkallo paikalla. MRT asema ihan vieressä ja turistien suosima Clark Quayn ravintola/shoppailu/bile kompleksi ja Central shopping mall ihan kulman takana. Alue on muutenki kiva, ihan joen vieressä.
Hotelli on aika bisnes henkinen, ja niil on moderni sisustus, ja keskileveleillä on nätti pooli.
Tää hotelli on hyvä vaihtis jos haluaa ihan hyvän vähän keskitasoa paremman hotellin hyvältä paikalta.
Jos on kieloja ja haluaa panna haisee ihan urakalla kannattaa mennä asumaan Marina Bay Sands hotellille. Tää on ihan Vegas kamaa, ja tää on se hotelli jota näkee matkamuistoissa ja postikorteissa eikä syyttä. Sielt on vähän nihkeemmät kulkuyhteydet, mut esim vesitaxi menee siit edestä ja jos sä asut tuolla sä varmaan kuljet muutenki taxilla joka paikkaan.
Katolla 57. kerroksessa sijaitsee ihan levoton infinity uima-allas josta avautuu Singaporen mahtavimmat maisemat. Hotellin yhteydessä on ostaria mistä löytyy kaikki maailman merkit ja taidegalleriat, aina kasinoihin saakka. Tää on se spotti jos haluaa hemmotella itseään.

http://www.marinabaysands.com/
Mikäli haluaa asua vähän chillimmällä alueella, löytyy Little Indian läheltä yks makeimman näkösistä hotelleista mitä oon ikinä nähny. Wanderlustissa on jokainen huone sisustettu erilailla, ja todella hauskasti. Hotellin ajanviete osiossa on mainittu aioastaan: Jacuzzi.
Mä yritin varata rakettihuonetta itselleni mutta se oli aina bookattuna, enkä valitettavasti päässy siellä ikinä yöpymään, mutta toivottavasti ensi kerralla.
Tää on varmasti persoonallinen hotelli missä viihtyy, eikä hinnatkaan ole mitää ihan luokattomia..

http://wanderlusthotel.com/

Muutamia hyviä budjettivaihtoehtoja jos hakee, kannattaa jälleen suunnata Clark Quayn alueelle jota kuvaa parhaiten sana "posh". Kivaa aluetta jossa paljon viktoriaanista arkitehtuuria ja paikkoja mihin mennä. Joen vartta pitkin on kiva kävellä vaikka Merlionille saakka.
Clark Quaysta löytyy skidi hostelli keskittymä Hong Kong Streetiltä, joka on kans ihan kulman takana MRT asemasta, ja 5min joelta. Yöstä selviää jollain 15€ jaetussa dormissa, ja ne on ihan super siistejä, ja huoneista löytyy lukolliset kaapit arvotavaroille etc.. Ilmaset WiFit, ja skidit brekkarit kuuluu hintaan.. jne
Kandee tsekka Rucksack, sekä River City Inn jotka sijaitsee samassa rapussa, lähes identtiset hostellit molemmat tarjoaa laadukasta palvelua. Samassa rapussa on kans maustetukku, joten siel döfää kans hyvälle!
Suosittelen!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä oikeen teet työksesi, kun oot kokoajan reissussa ;o

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Muutan ykkösii kakkosiks.

More To Love! - Peppi kirjoitti...

Vihaan sua. Oon aina halunnu Marina Bay Sandsiin ja Singaporeen ja nyt joudun kyl suunnittelee reissun sinne, et saan sen pois mielestäni.

Anonyymi kirjoitti...

Voisin tuijottaa kuvia öisestä kaupungista vaikka viikon. Mitkään biitsikuvat ei pahemmin nappaa, mutta nuo tuollaset, missä kaupunki on täydessä valaistuksessaan pimeällä on ihan sairaan mageita.

Anonyymi kirjoitti...

Mä suosittelen kans lämpimästi tota River City Inniä.Tuli viime syksynä yövyttyä parikin kertaa siellä ja aina oli ystävällinen henkilökunta,rauhallista ja siistiä.Muutti käsityksen hostelleista täysin!

Roosa.K kirjoitti...

jes kiitos vinkeistä! Joulukuun lopussa Singaporeen woopwoop!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Pian muuttuu kaikilla käsitys hostelleista kun pysyy kanavalla.