Sydney - Shopping Guide

Heti ku rantauduin Sydneyyn, mä tykkäsin sen kaupungin vibasta. Siin oli ihan metropoli fiilistä miniatyyri koossa. Vaikkakin lähin reissuun enemmänkin näkemään ja kokemaan, kun shoppailemaan, tuli silti jonkin verran kaupoissa pyörittyä, ja tässä on muutama mesta mitä kandee tsekkaa jos sattuu olee down under.

Eka mesta minkä kävin tsekkaa, mist olin kuullu paljon hyvää, kulkee nimellä Supply. Se sijaitsee Darlinghurstin alueelle, Oxford Streetin kupeessa. Koko Darlinghurst on makeeta aluetta, paljon skidei putiikkeja ja rafloja, gallerioita. Vähän Soho henkinen mesta. Kulmaus missä Supply sijaitsee pitää kans Carhartin kaupan sisällään, ja samasta sisäänkäynnistä pääsee kans P.M.A. joka on Supply yläkerrassa. Brändi selektio on todella väkevä. Laajin valikoima Supremea mitä oon ikinä nähny Supremeiden ulkopuolella, Palacea, Odd Future kamaa, Original Fake, Visvimiä, Headporteria etc etc.. Henkilökunta kans törkeen rentoo, ja heidän avulla löysin monta makeeta juttuu Sydneystä mitä ei todellakaa mistää Lonely Planetista löydä.

http://www.supplystore.com.au/
http://www.perksandmini.com/
http://carharttstore.com.au/Toinen väkevä setti löytyy ihan muutamien kortteleiden päästä. Above The Clouds on aika vaikee löytää, koska se on vähän piilossa jo pelkästää kaikkien mainoskylttien takana. Heiltä löytyy väkevä valikoima Gourmetin kenkiä ja UNDFTD kamaa. Jonkin verran kans vähän pienempiä designer merkkejä, sekä paikallisia juttuja on saatavilla Venroyn, Mishkan, ja Benny Goldin lomassa.. Samalla rundilla kandee kans tsekata Crown Streetillä sijaitseva skedekauppa 99 Degrees. Puheiden mukaan paikka oli Milleniumin vaihteen jälkeen the shizznit, mutta sittemmin vähän rapistunu joka fiilis mullekki jäi. Silti ihan käymisen arvonen kauppa. Perus skedetemppeli.
http://abovethecloudsstore.com/
http://www.99degrees.com.au/Kaikki nimimerkit löytyy Sydneystä George Streetiltä, joka on kiva kävellä Central juna-asemalta aina Oopperatalon satamaan saakka. Erityisesti Queen Victoria Building pitää sisällään paljon kauppoja, ja on arkitehtuuriltaan todella nätti.

http://www.qvb.com.au/


Kaikki turakaiset päätyy kans varmasti vuodenajasta riippumatta Bondi Beachille fiilistelemään, ja siellä kannattaa surffata Surfectioniin. Mukava sekotus surffia, ja parhaiden surffimerkkien lisäks törkeen makeita paikallisia brändejä. Paikalle löytää ku tekee lukkojarrutuksen tiffanyn värisen talon kohdalla!
http://www.surfectionmosman.com/

Vaikka mä en pahemmin shoppailemaan lähteny oli mun pakko poistaa Supplysta tää Palacen Versace rippoff paita, jota hamusin jo viime keväänä Lontoossa, muttei sielt löytyny kokoa sillon.
Nyt viimein sain tän. Valkonen kokaiinin värinen printti valkosel paidalla. Booom!

5 kommenttia:

Vanamo kirjoitti...

EIIIIIIHHH TRON CAT JA EARL paidat siellä vaa köllii.. No höh!! Saispahan Tylerin geareja täältä koto suomestakin noin easysti.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Itse hoidin omani Calirootsin kautta, tilasin Helsingin myymälään ja kävin sit vaan noutamassa sielt.
Kannattaa pitää heads up jos sinne tulee niit lisää.

Riina kirjoitti...

Tälleen ihan ohi postauksen.. Eiks sulla ole jokin kamera, joka kestää vettä? :) mikä se on ja suositteletko?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joo, mulla on Olympuksen Tough 8000, ja oon kyl tykänny siit. Ei sil kuitenkaa mitää maailman parhaita fotoi saa, mut se toimii.

Jos haluu kunno vehkeet, ni suosittelisin poistamaan joko Canonin G12, tai S95 (100 tulos kans ihan pian) ja niihin sellane water housing boksin. Niil saa parhaita kuvia veden alla.

Mul on pian tulos postauksia mis on kuvii sil Olympuksel veden alla otettuja kuvia.

Riina kirjoitti...

jesjes mahtavaa ! Tarvisin lähinnä reissuille mukaan jonku pienen kätevän kameran, plussaa toi et kestää vettä. Järkkärii kummiskaan jaksais aina kantaa mukana..