Nenäklassikko- HIFK vs. ZOOM

Torstaina juhlittiin Nenäpäivää, ja meidän joukkue Zoom otti osaa hyvän asian puolesta, ja me pelattiin näytösluonteinen ottelu suomenmestareita HIFKta vastaan. Nenäpäivänä kerätään varoja kehitysmaiden lasten hyväksi hauskalla tavalla. Neniä on saatavilla kaupoista, sekä http://www.nenäpäivä.fi/ pystyy tekemään lahjotuksia!

Helsingin Jäähalliin kokoontui tänään sekalainen sakki taiteilijoita, urheilijoita, toimittajia, joita kaikkia yhdisti yksi asia. Rakkaus lajiin.
Zoomin joukkueessa luisteli mm. Petteri Summanen, Arvi Lind, KP Toivonen, Jaakko Saariluoma, Jaajoo Linnonmaa, ja Mika Saukkonen.
Jotta joukkueet olisi edes vähän tasaväkiset, oli HIFK ottanu ykköskentällisensä rosteriin, ja punaisen paidan puki Mikael Granlund, Ville Peltonen, Kimmo Kuhta, Toni Söderholm, Mikko Kousa, ja allekirjoittaneen vastapäätä kehikonkaitsijaksi luisteli jättimäinen Jan Lundell.

Me pelattiin tasaväkistä kiekkoa 20 minuuttia, ja peli päätty varsinaisen peliajan jälkeen kotijoukkeelle HIFKlle 1-0, jonka jälkeen ratkaistiin paremmuus viel rankkareilla. KP upotti kiekon Lundellin selän taakse, jonka jälkeen Kimmo Kuhta taas vei allekirjoittaneen kahville ja pisti kiekon reppuun. Tässä tilanteessa Jaajo laitettiin ampumaan, ja vauhdikkaista hiuksista huolimatta kiekko karkas ja Lundell veti pidemmän korren.. Vaikka Ville Peltosen rankkari jäi mun räpylään, ei Petteri Summanenkaan saanu kiekkoa maaliin, ja kun Mikael Granlund vielä viimeisteli maalin Beirutin Barulinin taakse oli hieno tapahtuma tullut päätökseen, ja ryhmä ilosia miehiä kokoontui yhteiskuvaan keskiympyrään.

Mä lähin hallilta nenä päässä, ja pidin sitä päällä loppupäivän. Oli hauska huomata kadulla miten pieni punanen pallero herättää hilpeyttä vastaantulijoiden, ja ystävien keskuudessa. Siitähän tässä on kyse, hauskan pitämisestä hyvän asian puolesta. Boom!

Ei kommentteja: