Postikortti: Los Angeles

Terveisii Losista!

Mä oon viimein hotellissa jos skulaa WiFi kunnolla.. Mul on ollu ihan kingi reissu tähän mennessä, vaikka tääl onki ollu vähä nihkeet säät. Oon kierrelly paljon samoi mestoi ku ennenki jotka on havaittu toimivaks, ja muutaman kerran oon tahallaan eksyny ja ettiny jotain uutta ja ihmeellistä.

Viikonloppuna oli muutama aika väkevä keikka, ja parhaat himabileet aikoihin. LA himabileet on kingei. Kauppoi on tullu kierrettyä, mut ihme kyl oikee mitää erikoista ei ole löytyny viel..
Museoita, ja gallerioita on koluttu.. kaikkee!

Mä otin ekan kerran kans mun Canonin G12 kameralla muutamia RAW kuvia, jotta niit vois muokkaa jos ehkä haluis tehä jotain taului tai muuten vaa fiilistellä. Mä en ite omista edes mitää kuvankäsittely ohjelmaa mut ehkä mä hommaan.
Mä haluun kuitenki jakaa nää muutamat RAW kuvat jotka on JPEGinä täs alla, jos joku lukijoista tykkää käsitellä kuvia. Mikäli tulee jotain ylpeyden aihetta lähettäkää mulle niit @ diamondsandpearlsblog@gmail.com.
 


Tän kuvan RAW version voi lataa TÄÄLTÄ.


Tän kuvan RAW version voi ladata TÄÄLTÄ.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulihan se mitä mä olen koko ajan odottanut! Nimittäin tuo viimeinen kuva. KIITOS KIITOS ja lisää vaan yökuvia mulle!

Juulia kirjoitti...

Shafi, oot paras! Mul on ikävä!

Celine kirjoitti...

Oli pakko tulla fiilistelemään tätä sun blogia ja hakemaan kauheeseen matkakuumeeseen vähän lisä inspiraatiota :)

Anonyymi kirjoitti...

eka sa eksyt samaan koneeseen helsinki-vantaalta singaporeen. sitten viela toisen kerran singaporesta sydneyyn. nyt eksyin tanne ja huomasin etta oot losissa samaa aikaa kuin ma. voi hyvaa paivaa.. :D