Taronga Zoo - Sydney


Kun olin viihtynyt muutaman päivän Singaporessa sykähdin British Airwayssillä suoraan Sydneyyn. Ne saa mun pointsit jo pelkästää siks et tarjoiluvaunusta löytyy karpalomehua, heh..
Mulla oli siel vaan päivä aikaa koska matkustin heti samana päivänä yödösällä 12h Melbourneen sukulaisten luokse. Dösä oli halpa ja helppo vaihtis, ja matkustamalla yöllä mä säästin taaloja yöpymisissä, ja paljon aikaa.

Mä dallailin vähän aikaa ytimessa ja päätin sitten suunnata Tarongan eläintarhaan. Mä en muista millon olisin viimeks ollu edes Korkeasaaressa, joten vaihdoin mun Avara Luonto- moden päälle ja hyppäsin lauttaan. Matka sinne pelkästään on jo rento, Suomenlinna henkisellä paatille sinne puksuttelee reilun vartin, ja satamasta mäen päälle missä Tarongan pääportit sun muut on, mennää gondolilla mist näkee rennosti eläintarhaa linnun näkökulmasta.

Mitää jellonia tai tiikereitä ei siel pahemmin ollu, mut kaikki perus australialaiset eläimet löyty Vili Vilperin johdolla. Koalat nukku, ja kengurut pomppi. Mahtavimman näköalat oli kuitenki kirahvien korttelista, joiden takaa avautu näkymä aina oopperatalolle saakka. Omaks henkilökohtaseks suosikiks nous kyl pygmi virtahepo, haha. Kunno mustamagara. Blööööö.

Siel saa helposti vietettyy vaik koko päivän jos haluaa, mut puolikkaalla päsee kans käytyy läpi kaikki. Liput maksaa joku bout 50 dollaria, joten mä lähtisin sinne melkee ennemmin viettää ihan päivää jos mahdollista. Siel on nätit picnic alueet sun muut et ajan saa kyl kulumaan helposti.
Suosittelen.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tulla kiittää mahtavast blogista! Pienen kirjotustauon aikana oikeen huomas kaipaavansa tekstejä! :)

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtavia kuvia, ja teksti on kanssa loistavaa.

m kirjoitti...

Jäbähän on kunnon luontokuvaaja! Tosi hienoja kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoo, et tos kirahvit plus pilvenpiirtäjät kuvassa on jotain todella väärää.

Hienoja kuvia kyllä!

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Hullun siistit kuvat!!

Ja mieletön reissu näyttäs olevan noin muutenkin...