BOMBAY

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

rakentavaa palautetta:

miks tää blogi on nykyään tällastä twitter paskaa. yks video postauksena yms. vaadin vanhana lukijana samaa laatua kuin ennen. kunnon reissupostaukset ja sellasta. tiedät kyllä mitä tarkoitan. kiitos ja anteeks.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitti palautteesta.

Kaikki on tervetullutta, niin risut kuin ruusutkin.

Paljon matskua on tulossa, pian. Mä oon kuitenkin halunnu jakaa myös noita juttuja mistä oon digannu, vaikka oiski vaan yks video.

Kiitos palautteesta!

Anonyymi kirjoitti...

Ite kyl tykkään molemmista ääripäistä ku ei vaan mee överiks (viitaten aiempaan postaukseen jossa esiintyi toisessa kuvassa tietty kasvi, se juttu meni ohi ihan täysin). Just jees että laitat täntapasia videoita tms. jakoon, ite diggasin tästä erittäin paljon! Mut ootko miettiny et sekottaisit pakkaa; näitä lyhyempiä videopostauksia vois laittaa niitten monipuolisempien postausten lomaan u know? En kyl valita, tuli vaan tässä mieleen ni aattelin vinkata! Anyway sun blogi on yks niistä joita tsekkaan mielelläni päivittäin ja jonka sisällöstä nautin suurimmaks osaks. Kiitos siis sulle kun jaksat tätä hommaa pitää yllä.

Anonyymi kirjoitti...

kiitos pikaisesta vastauksesta! mukava kuulla, että kovaa settiä on luvassa. millon tulee ekat respecit mac millerille, tolle phillyn änärijoukkueen voittobiisin tekijälle. kai oot ziigannu jo road to winter classicin hbo:lta?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moi!

Kiitos viel kaikille palautteesta.
Otan kaikki noi huomioon.

Blogi elää murrosvaihetta, ja niistä tiedotetaan pian. Sen jälkee löytyy varmasti jokaselle jotain mitä tältä sivustolta hakeekaan.

Yes, just viime viikonloppuna tsekkasin ne kaikki HBO Road to Winter Classicsit putkeen,ihan kingi!