Canon S100

Mulla on nyt ollu muutaman päivän ajan taskussa uus Canonin S100 kamera. Mulla oli edeltäjä S95 viime keväänä Meksikossa mukana Canonin G12 ohella, ja sillon huomasin jo et vaikka kamera on tosi kompakti, saa sil todella timanttisii kuvii. Tää sopii vähän vaativammalle kuvaajalle, joka vaatii kameran toimivan kaikissa olosuhteissa, joka vaatii paljon säätömahdollisuuksia, ja ennen kaikkee et se mahtuu aina mukaan.
Tähän malliin on saatavana sukelluskotelokin, jos haluu lähtee skubaa kameran kans. ISO herkkyys yltää aina 6400 saakka, eli hämärässä saa hyvii fotoi. GPS, löytyy. Raw- tallennus, ja HD- videota saa ihan ku normi järkkäreillä. Mist mä tykkään eniten täs on se et tätä on todella helppo ja nopee käyttää, objektiivin rengasta kääntämällä voi pikasee muuttaa asetuksia tilanteeseen sopivaks.

Mä kävin nappaa muutaman ruudun Lux Helsinki valoteoksesta Tuomiokirkolta ihan kylmiltää testiks, ja odotan innol, koska ens viikolla matkustan Berliiniin, ja Tukholmaan joten pääsen laittaa tän kunnol testiin reissun pääl.

Lisää kamerasta täällä.

Ei kommentteja: