Painonvartijan painajainen

Amerikassa kaikki on mahollista, löysin netistä mielenkiintosen pikaruokalan ja ajattelin jakaa tän kulinaristisen Mekan myös teidän lukijoiden kanssa. Nimi (Heart attack grill) kertoo jo aika paljon paikasta.. Ihme kyllä että se oon mä joka panee hyvää kiertää tästä paikasta ku musta se rooli kuuluis enemmän JIMille.
Menulta löytyy varmasti isoimpaankin nälkään ratkaisu, eniten kuitenki karvoja nostaa pystyyn ihrassa uppokeitetyt rannarit.. Mikä tahansa tältä listalta lisää varmasti painetta suoniin ihan mugavasti!

Burgerin sisältö ei o kauheen monipuolinen eikä mitää erikoisuuksiakaan sielt löydy mut kaikki perus tarpeelliset elementit tuntuu olevan ihan haltterissa, ainaki määrien osalta...

Ainii ja tietty tarjoilijat on puettu tosi korneihin asuihin jos sattus tulee ongelmia terveydellisten haittojen kanssa ni "apu" on lähellä.
Normaalista poiketen ni tän mestan safkat näyttää livenä kyl viel messevämmält ku menun kuvissa toisin ku mihin on totuttu, yleensä se menee ihan toisin päin!
Tottakai jos nyt sattuu olee ähkynpoikasta ni aina niin ystävällinen henkilökunta auttaa kärräämällä asiakkaan aina kulkuneuvvolle saakka. Suomes tällänen vois toimii baareissa paremmin ku hyvin! Sedu Koskinen, Holla back!

Tuliks nälkä?

Ei kommentteja: