Tiistai on toivoa täynnä

Nyt on taas mun omassa jopossa kumeis ilmaa, ja heti meinas tulla taas takkiin ku kytät pysäytti mut mun duunin edes samal ku ne sakotti väärinpysäköityy autoa, ja meinas sakottaa mua arvatkaa mistä. Ei... Väärin.. Vaan siitä et mä pyöräilin jalkakäytävällä.. Kysyin et "-Missäs muuallakaan?". Se skoude ei kuitenkaan ollu ihan satavarma et saiks siin tsygäillä vai ei ku siin ei ollu vieres liikennemerkkiä ni mä selvisin varotuksella..
Matkal himaan pyöräilin nii kovaa ku jopol pääsee ja kyllä, jopa jalkakäytävällä, ja ipodin napeist kuulu alla oleva rakkaudesta kertova biisi iha täböö! 281-330-8004

Ja sit sen jälkee tuli tää!

Ja sit mä olinki jo himassa, nii lyhyt työmatka mul on, kuinka nättii.
Pyöräilin himaan kauheel kiireel koska tälläne kaunotar odotti paistinpannun kanssa mun kanssa matkustavia hunajamarinoituja kanasuikaleita!
Jaaa sit me tehtii paellaa ja herkuteltii niinku oltas oltu festareilla ja syöty paperilautasilta, tuli hyvää! Kattokaa nyt, pekonii ja kaikkee!

Safkan jälkee nautin uusimmasta Prison Breakin jaksosta joka tuli eilen Jenkeis pihalle ja se on 4. tuottarin 8.jakso, sen voi kattoo täältä. Kunhan eka klikkaa Beta helpperin päälle ja klikkaa kyllä. Löysin tän mestan erään lukijan kautta, kiitos tästä! Voihan hitsinpimpula ku seuraavaa jaksoa joutuu venaa kaks viikkoo, ei malta venaa..

Humpday on huomenna, kuunnelkaa vaikka!

4 kommenttia:

Caroline kirjoitti...

Heeei...saako reseptiä tuosta herkusta?=)

Shafik kirjoitti...

Näinköhän siin on käymäs et mun blogist on tulos safkablogi hahaa! :)

-2 paprikaa (kelt&pun)
-paketti pekonia
- 2 dl täysjyväriisiä
-vapaa valintaista kanaa
-hernemaissipussi
-katkarapuja
-uksi chibuli
-n.5dl vettä

Sit sillee paistat eka ne pekonit sillee vähä vaa et rasvat alkaa lilluu, sit lisäät kanat sekaan poikimaan, ja sipulin ja riisin. Sit laittaa sillee vähitellen vettä sillee et riisi kypsyy, ja sit ku se alkaa olee kupissa, jotku sanoo jopa saavissa ni sit vaa hernemaissit ja paprikat katkarapujen kans kehiin. ja sit vaa antaa löyhytellä sen aikaa et se riisi on varmasti valmista, ja lisäilee kasarin pohjalle sitä vettä sen mukaa ku se imee sitä pois, kansi kandee pitää kii. sit sikana kaikkii mausteita vaa mukaa.

Sit ei ku kokkailee! Kerro lentäjälle terveisiä!

karsta porkins kirjoitti...

Voi jumpehuti tuosta internetohjelma linkistä n-y-t kiitox! ps. Jos et oo tsiigannu ikinä THE WIREA niin tuolla on _kaikki_ jaksot nähtävästi hollilla. Parasta mitä telkkarista on ikinä tullu / tulee ikinä olemaan tulemaan!

Tossa ruuassa vähän itteä arveluttaa pekonin ja kanan sekotus mutta uskaltaisin ehkä kokeilla.

Noita kanasuikalejuttuja on muuten aivan helvetin hyvä hyödyntää myös nuudelien kanssa:
Eka saakelisti semmosia mahollisimma halpoja nuudeleita ilman mitää mausteita jostai k-marketista eurolla 5 kappaletta, kanasuikalepaketti ja sitte wokkivihanneksia (jos haluu hifistellä nii hoitaa tuoreet mutta finduksella kätsästi löytyy pakastetavarana)
Eka vähän kärtsää kanat silleen että vähän alkaa näyttää siltä ettei enää salmonellauhka oo 10/10, pistää nuudelit likoomaan kattilaan ja tuikkaa vihannekset vokkipannuun kanan kanssa.
Niitä sitten käristellään hetki herkulliseks, ja kun nuudelit on valmiina nii valutat nesteet siitä nuudelikattilasta helkkarii ja isket sen koko roskan sinne vokkipannuun kaveriks. Nuudelin maku paranee huomattavia määriä kun sitä vähän kärventelee, plus joka välissä voi lisätä vähän omia mausteitaki kehiin!

Paistaa kaiken siltä että näyttää hyvältä ja antaa hetken nesteiden vetäytyä ja avoooot maailman parasta ruokaa ja semiedullistaki!

ps, En osaa näitä blogspothommia mutta seuraan tätä melko usein! hyvää kamaa.

Caroline kirjoitti...

Joo hihi, noi ruoat houkuttaa!:) Kiitos reseptistä! Terkut kerrotaan!