Hohtoa Vantaan Vegasissa

Viikonloppu tuli ja meni, ihan niinku aina, liian nopeasti... Käytiin sunnuntaina Saran kanssa pyörimässä Vantaan uudessa "Las Vegasissa" eli Flamingossa. Mul ei ollu kauheen suuret odotukset koska ihan niinku arvelin tää oikeeseen Vegasiin vertailu oli ihan liiottelua..
Sit ku olin saanu mun pakollisen pienen Turkinpippuri- Daim pyörremyrskyn Spice Icesta ni päästiin siihen asiaan jonka takia oikeestaan sinne lähettiin..
Jengi oli hehkuttanu Flamingon hohtominigolf rataa joten se piti lähtee tarkastaa golfin ja neon värien ystävänä. Tää paikka oli ku mua varten tehty ja mä olinki siel ku kala vedes! Sielt sai viel lasipullos Kokista joka on aina iso plussa.
Ihan fileis noist valoista, kattokaa miten korpraalin Lakait hohtaa !
Radal oli kaikkii just siistei juttui, tyylii pallo piti ampuu ton törkeen kokosen ykskätisen sisää ja sit pallo sinkoili sellasea pneumaattises putkes sinne tänne enne ku se lens takas viheriöille. On muuten isoimmat karvanopat mitä mä oon ikin nähny!
Melkee jokaisel radal oli jotai kivaa siistii pikku kivaa mihin ei ois oikeesti saanu koskea (niinku tuloskortin takana luki). Jokainen reikä oli mun mielest melkee jopa liian helppo, vähän enemmän haastetta ois voinu kyl olla mut siisti kokemus kyl, paljon siistimpää ja sosiaalisempaa ku keilaus! Eiku karheikkoon puttailemaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jotenki sellane fiilis et tää flamingo on flopannu vähä samalla tavalla ku nää ideaparkit tms.. en ymmärrä mikä järki rakennutaa tälläsii valtavii keskuksii jonnekki hevonvittuun, oikeesti (vantaa, lempäälä, suunnitteilla vihtiin?)

mut joo, toi golffi näyttää iha asialliselt

Shafik kirjoitti...

Anonyymi: Niin no kolikossa on kaks puolta aina.. Eihän Ideaparkit ja Flamingot mitää kauheen seksikkäitä brändejä ole, mut kaupallisesti jos miettii et rakentaa keskelle multaläjää ison teollisuushallin mistä voi kerätä törkeitä vuokratuloja on se talodellisesti erittäin kannattavaa.

Ite en myöskään ole fiiliksis isoista ostareista koska melkee kaikis on vaa samat isot ketjut ja se syö pois pieniä kivoja putiikkeja todella suurella vauhdilla.

Golffi oli erittäin kupissa kaikesta jargonista huolimatta!