Vivaaa Las Vegas

Ku bileet oli loppu, ajoin Casino Hotelli Luxoriin jonka olin valinnut yösijaksi, se on tehty Egypti henkiseks ulkoa ja sisältä. Ontto pyramidi piti pienen kylän sisällään. Vegasissa luulis olevan sika kallista, mut ei, jos ei siis pelaa kaikkia rahojaan ni eläminen on halpaa. Yks yö Luxorissa makso vaivaset 75$, eli joku 50€ eli yli puolet vähemmän ku yhessäkään suomalaises hotlas, ja puitteet oli kuitenki aika eri luokkaa..
Mä valkkasin Luxorin asuin paikaks koska se oli "hotellin verran" kauempana pääkadun hulinasta, mut silti siihen hulinaan käveli sen 3min, tai siihen pääs sellasel skytrainilla joka kulki mandalay bayn- Luxorin (mun hotla)- ja Excalibur (alla olevassa kuvassa vasemmassa reunassa) hotellien väliä, pysäkkiväli oli sen vaivaset 30 sekkaa. Alla oleva kuva on näkymä mun huoneesta kohti Las Vegas Boulevardia aka The Strippiä.
Alla olevas kuvas on Luxor ja oikealla puolella näkyy pala Mandalay bayta. Jokaisesta hotlast toiseen meni sellaset hullut käytävät niinku lentokentäl terminaalist toisee sellaset liukuhihnat, ja samoil "käytävillä" oli ostareita ja rafloja ja tietty pelikoneita... mut ideana oli et siel pääsis liikkuu melkee pääkadun pääst päähän käymättä ulkona, se oli aika hulluu..
Joutu kyl kans käyttää niit sisäreittei aika paljon koska ulkona oli ihan törkeen kuuma, vaikka aurinko oli laskenu ni lämpöo oli joku nelkyt. Matkal Vegasiin autonmittari kohos parhaimmillaa keskel aavikkoo 115 farenheittiin eikä se siit laskenu ku 112 ku päästiin itse pelimestoille..

Ei kommentteja: