Notorious Rehab.... BIBIBILEEEETT!!!

Bujakasha! Sunnuntaina otin hatkat Losista ja käänsin Impalan nenän kohti Las Vegasia. Sunnuntai oli päivänä tarkkaan harkittu koska tiesin että kesä sunnuntaisin Vegasin Hard Rock Casino Hotellissa on legendaariset pool-partyt nimeltä Rehab. Olin kuullu bileistä paljon hyvää ja juhlat kyllä lunastivat lupauksensa.. Sinne ois kuulemma maksanu sisää joku 70$ mut mä kävelin sisää vaa enkä nähny mitää lipunmyyntä ni voila, sisällä oltii! Ihmiset oli lähes kaikki jokseenki kauniita/ komeita ja hyvässä kesäkunnossa, musa oli hyvää ja lämpötila lähenteli +46, eli kupissa.

Käteen mulle jäi hyvistä kemuista noppakaulanauha jonka joku ihan random tyyppi heitti mun kaulaan koska mä kuulemma näytin silt et mul on tylsää, ja Rehab-muki jos siel dokattii, kiva suvenier.
Koska arvasin et juhlat tulee olee märät en ottanu omaa kameraa mukaan sinne koska se ois kastunu niinku kävi mun kaikille muillekin kamoille, en saanu videoo bileistä mutta, löysin netistä muutaman pätkän jois on aika pitkälle sama meno ku viime sunnuntaina Las Vegasin Rehab bileissä.


Kyllä tuol kelpas polskia :)

1 kommentti:

bom kirjoitti...

Mäkkärimies :D
näin sut kerran oulussa :D
(et kuiteskaa ollu sä)
Oot vähän nähny maailmaa :o