Visualisti viuhahti

Ennen matkaani Kyprokselle annoin rakkaalle sisustus kuumeesta kärsivälle visualistilleni luvan laittaa kotiani uuteen uskoon ollessani poissa. Tullessani kotiin oli siellä jonnin verran uutta mutta myös vanhoja juttuja oli hyödynnetty kivasti.

Sohvalle oli ilmestyny läjä pieniä kivoja tyynyjä, jotka musta istuu hyvin värien puolesta.
Ruokapöytäni oli ihan vinksin vonksin mutta, hyvällä tavalla. Pienelle maailman kätevimmälle apupöydälleni jonka jalan saa sohvan alle piiloo joka esim. tekee sohvalla syömisestä maailman kivointa ja helpointa, tämän kätevyyden päälle oli ilmestyny kivoja kuvia.
Kuvassa olevan maton ostin alunperin mun makkariin josta ehkä joskus saattaa tulla samanlainen artikkeli, anyway se matto pääty kenkäkaappiin suoraan kaupasta, en tiiä miks. Nyt tämä ihanan tuntunen karvamatto nostettiin esille ja kenkäkaappiin saatiin kaivattua lisätilaa. Matto on muuten Hobby Hallista, sielt saa 2 kertaa isompia ja 10 siistimpiä ja 100 kertaa halvempia karvamattoja ku esim Askosta... ja saaa pätkälle jos ei o fyffeee.
Toi kasa tuol nurkas on mun eliminointi listalla, mul ei o tähän asti ollu mikää kiire uuden telkkarin kanssa ku en sitä jaksa oikee ees kattoo, sen takia toi 28" putki viel lojuu siel. Eniten ehkä olin fileis noist verhoista koska eipä ois tullu mulla mielee laittaa niit noin. Tykkään verhoista ku ne on ihan liian pitkät ja lojuu lattialla, ne on just siistit noin, me like.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka.

Ei pahalla, mutta sun blogiteksteissä on ihan järjetön määrä kirjoitusvirheitä. Ärsyttää ihan sikana. Muuten todella kiva lukea.

Shafik kirjoitti...

Moikka.

Kiitos rakentavasta kritiikistä. Voin kertoa että kirjotin äikäst Bn, ja sen lisäks olen erittäin kiireinen mies ja kirjoitan tekstini yleensä tosi nopeesti, enkä ala oikolukee midist.

Kiitos kuitenkin vinkistä.

Anonyymi kirjoitti...

Oih, mieletön kämppä! Missä päin Helsinkii jos saa kysyy?

Anonyymi kirjoitti...

upee koti, mä taas tykkään sun kirjottamast tekstiks et se ei oo sellast tylsää ja oikeeoppist.