Jussi

Tänä vuonna halusin ottaa juhannuksen aika iisisti mutta sit kuitenki pitää hauskaa, ja se kerranki onnistu. Me alotettiin meiän juhannus perjantaina aamulla ajamalla meiän mökille Lahteen ihan perheen kesken. Oli tosi siistii, me ihan vaa grillailtii, pelattii petankia, ajettii rc-veneellä, syötiin, käytii soutelee, grillailtii, katottii vähä futiksen em-skaboja, vähä grillattii, nostettii lippu salkoon ja nukuttiin hyvin.

Tän vuoden grilli herkut oli ala Shafik, eli aika lihapainotteinen paketti oli odotettavissa niinku kuvasta näkyy. Tottakai perus lerssit pitää olla, ja pakollinen köntti grilli kylkee, vähä possu pihvei kans, ja sit noi mis on noi luut on sitä mun herrrkkkua, lampaan karetta joka täl kertaa oli marinoitu valkosipulissa ja yrteissä, nami nami, ja pitäähän kanaaki olla aina. Orrelta voi täl kertaa kanojen sijaan bonggaa herkkusieniä jotka on täytetty juustolla ja kääritty pekoniin, my speciality, me like.

Lauantai aamuna hypättiin Saran kanssa autoon ja ajettiin Poriin, koska Jay-z ( räpin godfather ) esiinty siel ja halusin nähä keikan olin nyt siis valmis luopumaan mun festari neitsyydestä. Tietenkin koska ekaa kertaa tälläsessä tapahtumassa oltiin alotettiin varovasti, joka tarkoitti VIP-passeja ja yöpymistä hotellissa joka osoittautui erittäyn hyväksi ratkasuksi. Paikka oli aika tyhjä mut sit ku keikka alko, oli se mesta sitten ihan yht`äkkii ihan tukossa.

Keikka oli just nii hyvä mitä osaski odottaa, se veti ilman suurempia yllätyksiä kaikkii hittei vuosien varrelta ja sit kans uusia biisei, ja aika paljon remixei. Oli kyllä näkemisen arvonen.

Sunnuntai aamuna kun festarit oli vietetty ja hotellin aamiainen syöty ajettiin Yyteriin koska kumpikaa meist ei siel enne ollu käyny. Se oli paikkana aika tosi kiva, harmi vaa et oli nii kova blosis ettei ees käyny mieles uiminen saatikka sit riisuminen. kiva paikka, hiekka on siel tosi hienoa, menkää sinne.

Paluumatkalla Porista takas Helsinkiin saatiin me ihan kurko idea joku 170km vajaa oma sänky, tajuttiin et me oltii aika lähel Tamperetta ( 84km ) et isketää hitsinpimpula sinne! ! Siel on kaikki Särkänniemi ja kaikkee ja se me tehtii. Nenä käänty kohti Mansee ja kyllä oli iso ilo irti ku päästii irti siel huvipuistossa. Käytii tietty Näsinneulassa ja mun feivöritiks laitteeks jäi kyl se ihan kilari vuoristorata nimeltä Tornado.. ihan hullu... huh..

Särkkiksen hurvitteluiden jälkee otettii viimein suunta kohti kotia mut siin matkal oli viel yks nähtävyys näkemättä nimittäin Lempäälän oma Idea Park. Käytiin siel syömässä ja oisin kyl ostanu naamiais puvunki jos ois ollu yks koko isompi saatavilla, toi 142cm oli vähä nafti..


Kun oli Lempääläkin viimein nähty voin ilomielin ja aika monta kilsaa lisempää kokeneena sanoa et nyt on kiva olla taas kotona.

Ei kommentteja: