Agia Napa Vol. 1

Suomen kesä on taas näyttänyt mistä kana kusee ja kovasti näyttää siltä että taivaalta se taitaa hommansa hoitaa. Onneksi mulle tarjoutui mahdollisuus lähteä viikoksi Kyproksen saarelle välimerelle vähän lämmittelemään ennen juhannusta..
En meinannu uskoo ku kuulin et meiän hotellin nimi on Limanaki.. mikä ihmeen limanennakki siel oikee odottaa, mut ku päästiin paikan päälle odotti siel oikeen mukava ja rauhallinen paikka joka oli ihan Agia Napan kalasataman vieressä rannan kupeessa.
Agia Napassa oli rannan hiekka ihan tosi tosi hienoa ja kuuuuumaa, vesi oli kivan sinistä. Muutama eka päivä meniki siel ihan ihmetellessä et waaaude.. rantoja siel löyty joka lähtöön, chillimpiä jos oli enemmän lapsiperheitä tai sit se toinen mis oliki vitsi topless mimmei ja juomakilpailuja pitkinpäivää..
Täs kuvas mä maksimoin mun rusketusta meiän kuvausryhmän reflen avulla. Toimi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Verkkosukkahousut?!!!
So fashion.

jemie kirjoitti...

HAHAHAHAHHA ai että naureskelin anonyymille, kai noi on ihan vaan ruudulliset shortsit vikassa kuvassa eikä verkkosukkikset. :''D Ihanan näköstä tosiaan. Heh sun elämä vaikuttaa täydelliseltä,kalliita juttuja,hienoja vaatteita,matkustelua...:D

Shafik kirjoitti...

joo, ei ihan nyt kyl natsannu noi verkkosukkikset kiitos kuitenkin :)
ihan surffi sortseis mennään..

kiitos molemmille kommenteista.

Anonyymi kirjoitti...

mitä oot ollu kuvaas tuol?

Anonyymi kirjoitti...

hei, piti tulla ihan kertomaan että tykkään sun blogista tosi paljon (: sun kirjoitustapa on hyvä ja kirjoitat tosi mielenkiintoista juttua, täällä pitää käydä viikottain katsomassa mitä uutta oot näppäilly.

ihan vain uteliaisuuttani kysyn, et onko tuolla Kyproksella ihan mielettömästi ötököitä? :D
Pari ystävää kun kävi jossain siellä, sanoi että siellä oli valtavan kokoisia torakoita :>
Tuli vähän kammo paikkaa kohtaan, ku pelkään ihan jumalattomasti kaikkia joka mönkii yms, mut sun kuvat taas näyttää tosi kaunista Kyprosta :)
Anyway, keep up the good work !

Shafik kirjoitti...

kiitos todella paljon! joutuu arvostaa.

Kyproksella ei kyl mitää öhkömönkijäisiä tullu oikee missää vastaan, kuulemma yhen kollegan huonees oli viikon aikana ollu yks torakka mut niit nyt on joka paikassa. yhen sisiliskon näin jossai rannal viikon aikana, kun taas thaimaas joka ilta ku meni nukkuu ni jossai rapisi ja katossa oli joku nopsajalka, eli kypros on ihan jees. suosittelen kyprosta.

Kiitos tuesta, stay tuned.