Universal studios

Terveisiä Hollywoodista! matkani ekoina päivinä eksyin matkalla erääseen golf kauppaan Universalin studioille. Luulin meneväni johonki opastetulle rundille ja sitä halusinki, mut se paikka pitää sisällää paljon muutakin. Meininki oli erittäin amerikkalaista heti lipuostosta asti, ku pääsin sisää tajusin vast mist on kyse ja minkätakia jouduin maksaa 64,74$ et pääs sisää, koska edessä oli kokemus.
Paikkana se oli tosi siisti, siel löyty kaikkee mitä voi toivoo, hyvää ruokaa, kivoja laitteita, huveja ja teatteria kaiken perus kuvaus lavasteiden lisäks. Mä tuun kirjottaa sielt muutamankin artikkelin joten stay tuned.
Mä oon ollu Shrek fani päivästä 1 asti ja kun viimein sain tavata sen livenä annoin sille ison halin.
Alla oleva video on kuvattu Water World teatteri esityksestä joka oli ehkä mun mielest siistein juttu koko mestassa. Ainoo et ku menin istumaan mestoille ni ihmettelin itteksee et "-miksköhän tää meiän penkkirivi on erivärinen ku noi muut..." Sit ku kaikki mestat oli täynnä ilmotettiin kajareist "-If you are sitting in a green bench youre gonna get wet!" ... nooh, se et olinki ihan läpimärkä ei sit kuitenkaa haitannu koska oli noin +30 lämmintä joten siin kuivu äkkii. Sain kuvattuu hyvää footagee siit ni teki saatte vähä makua miten siisti koko se show on. Kaikki noi näyttelijät oli jostai TV ohjelmista tuttuja, se oli kiva lisä.

5 kommenttia:

Delicious kirjoitti...

Mun mielestä pari vuotta sitte Orlandon universal studioilla siistein juttu oli feikkimaanjäristys San franciscon metrossa.

Shafik kirjoitti...

Tiiätsä se sama oli tuollaki ! :)

se oli kans kiva!

nicee kirjoitti...

ihan mieletön blogi sulla, rakastan tuota slangia tällasena lapin muijana :D

olispa se kiva jos kaikki kundit olis yhtä komeita ja varsinkin jos omais yhtä hyvin tyylin ku sulla! ; >

Tara kirjoitti...

haha shafik, kuinka siisti toi kuva shrekin kanssa. kivan blogin oot kyhänny.

Anonyymi kirjoitti...

toi paikka oli niin siisti! tuli käytyy tos pari vuotta sit. :)