Agia Napa Vol. 2

Eräänä kauniina jälleen kerran aurinkoisena päivänä Agiassa päätettii tehä hieman erillainen rantapäivä. Sen sijaa et oltas vaan löhötty potslojoo hela dagen ni päätettii iskee pienelle laivaretkelle.
Retki oli aika kiva, se kesti vaa joku 3 tuntia, joka oli +35 asteessa ihan tarpeeks. Me pysähdyttii muutaman kerran uimaan ja snorklailee sellases rannas mis oli paljon kaloja ja kirkasta vettä. Oma henkilökohtainen suosikkini oli heittää leipää veteen sillee et sellane iso kalaparvi keräänty siihen, ja sit dyykkaa pää edel siihen sekaan, ihan saavissa.
Samalla ku uitii siel, oli mahollisuus hyppii veteen laivan katolta. Täs kuvas mä teen amerikkalaisen osotuksen. Ne aina osottelee.
Vene retken jälkeen me hyökättii paikalliseen vesipuistoon joka on voittanu monta euroopan laajusta palkintoa. Se paikka oli hauska ja ihan törkeeeen kokonen. Kaikki laitteet oli nimetty antiikin kreikan mukaan, joka oli sen vesipuiston teema. Hulluimmat laitteet oli aika törkeitä, joutu kiipee 6 kerrosta eka ylöspäin ja puiston henkilökunnan mukaan kyyti alas kesti sen reilu 5 sekunttia joten nörtit voi nyt laskee miten lujaa siin nyt sit oikeen mentii.

Ei kommentteja: