Nostalgisia musavideo esiintymisiä...

Mä oon elämäni aikana tehny paljon esiintymis juttuja josta on tullu aika paljon kuittia, mut en kuitenkaan kadu mitään koska ilman jokaista kakka keikkaa mä en ehkä ois tää tyyppi tässä ja nyt. Löysin muutaman musavideon youtubesta jossa olen vuosien varrella esiintynyt, nää on kaikki aika vanhoja koska, nykyään en ole enää suoraan sanottuna halunnu / jaksanu mennä mihinkään noihin enää koska musavideoiden budjetit on nykyää nii pieniä et palkaks niis nykyää tarjotaan lämmintä ateriaa ja hyvää mieltä. Vanhoina hyvinä aikoina kun vielä leipä oli pehmeää ja mummot lihavia oli asiat toisin, tässä niiltä ajoilta hieman historiikkia.


Tää oli aika hauska keikka, olin mun oman vastanäyttelijän kanssa ainoita jotka ei ollu Paparazzin malleja. Delta oli tohon aikaan viel nuori ja viehkee ennen ku Brian McFadden kuittas kissan. Delta oli kanssa todella mukava ja ystävällinen. Tää video oli Australian musaTVn lista ygösenä joku kaks kuukautta, aika himmeet. Mageit jäävuorii tuol suomes muuten...

Tää on kans aika legendaarinen, nauran aina ihan paskana ku katon tän. Tää oli Gimmelin kultaaikaa ja niinkun uskoakkin saattaa sain kuulla tästä aika paljon, varsinkin sen jälkee ku se näytettii Levyraadissa. Älyttömintä on se et miten samanlainen rooli mul tässä ku tos edellises Deltan videossa. Valitettavasti en saanut videota lisättyä suoraan mutta käykää katsomassa se, tästä.

Tää oli ehkä yks helpoimmista keikoista, ja tykkään tän kuvan jäljestä. Mua sohittiin tosi kirkkailla projektio kamoilla naamaan ja kuvattiin samal, suurimpana haasteena oli ylläri pitää silmät auki. Kuvaus kesti sen 20min ja pääsin lähtee, easy.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

miten oot saanu tommosii keikkoi?