New Yorkin keuhkot

Niinkuin aikasemmin jo kirjotin, meidän asutus Nykis oli 50m Central Parkista. Siel oli tosi kiva kävellä muutaman kortelin matka lähimmälle metro stopille, mielyttävämpää ku kaduil mis on kauhee ryysis. Yhtenä päivänä vuokrattiin tsygät ja poljettiin ympäri sitä jonnin aikaa, jolloi huomas sen oikeen koon. Yht´äkkii huomas et sitä oli polkenu joku 20 korttelia eikä oltu ees puolesvälis koko puistoo, joten it´s big. Jossain vaihees mentiin legendaarisen Boathousen ohi, joka nyt on saanu hypee siit ku se on ollu Sex and the cityssä, eikä suotta, tosi kaunis paikka! Siit ois pystyny vuokraa soutuveneitä, mut pyöränvuokrauksen yhteydessä ei tullu mieleen kysyy lukkoa joten soutelut jäi sikseen.
Beautiful.. Just Beautiful..

Turistit.
Central Parkis on myös eläintarha joka makso joku hikiset 8$ joten olihan sinne pakko mennä. Se ei ollu kauheen iso, mut siel oli pingviinei joiden näkemisest mun mielest vois maksaa vaik enemmänki,ne on niii siistei. Fileis pingviineist. Mä haluisin sellasen. Yllä olevas kuvas toi läjä valkosta karvaa väitettiin olevan jääkarhu, mut mä en nähny sil ainakaa Cokis pulloo joten en mee takuuseen.

Mä pääsin lopuks viel syöttää jotai eläintä joka näytti aasin, kamelin, pupun ja hevosen risteytykselt jol on afro otsis, tiedä häntä mikä se sit onkaan, muutaku ainaki nälkänen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toiha on laama tai alpakka toi otus! :D

Shafik kirjoitti...

Alpakka oli munki veikkaus mut en kyl mee takuuseen :)