LAX - JFK

Korpraali lähti viimein Los Angelesista, maailman viihdepääkaupungista ku talkkari liukkaalta peltikatolta ja hyppäs New Yorkin koneeseen. Hauska läppä lennolla oli et räppäri 50cent oli samas konees, se istu siel first classis Lloyd Banksin kaa ku kävelin ohi coachii.. Lähtiessä sen paikalle oli jääny punanen kynä jonka tietty otin messii, olikohan se sen riimienkirjotuskynä perhaps.. perhaps.. En tällä kertaa ehtiny olla Losissa kauheen paljoo koska halusin käydä tsekkaa Las Vegasin, mut sain kuitenki tehtyy kaikkee siistii siel lyhyes ajas.. so it´s all goood..

Olin ekaa kertaa New Yorkissa, mut monet frendit on käyny siel useesti joten mulle oli kartat ja kaikki piirretty valmiiks ennen ku olin ees päässy perille. Asuminen siel on aika kallista verrattuna esim. just Losiin tai Vegasiin. Löysin kuitenki ihan ok hinta / laatusuhteella varustetun mestan ihan Central Parkin eli Nykin keuhkojen vierest, joka oli aika bueno paikka asua. Ekana iltana sompailtii vaa ihmeteltiin mestoja, eksyttii jopa Times Squarelle joka oli yllätäen ihan kevyen kävelymatkan pääs meiä majotuksesta..
Mun ihana tyttöystäväni otti sillä aikaa kun olin Losissa extempore lentoliput Nykiin mikä oli parasta koska me päästii viettää laatuaikaa kivassa ympäristössä meiän ainoon yhteisen kesäloma viikon ajan... Seuraavat postaukset siis nykist joten jos mesta kiinnostaa ni pysy kanavalla.

2 kommenttia:

jenny kirjoitti...

wau ! kateeks käy sun reissaaminen. Jenkit on kyl sellanen paikka mihin jokasen ois kyl pakko päästä ainakin kerran elämässä. Siel on vaan niin paljon kaikkee nähtävää...aina vähän suurempaa ja makeempaa ku muualla (:
Tä sun blogis on kyl koukuttanu mut täysin eli jatka vaan samaan rataa.
plus, vitsi miten kaunis tyttö sulla on !

roselle kirjoitti...

vau, nyt pääsit nykiin!
pistäthän kivaa postausta new yorkista, mitkä on sellaisia mahtavia paikkoja, jotka on pakko nähdä, ja sitten jos on jotain sellasta mitä hehkutetaan aivan liikaa :)
kivaa matkaa teille molemmille(: