& Still LA

Las Vegasista ajoin takasin Los Angelesiin, mutta ennen lentoa New Yorkkiin ehin kuitenkin käydä viel vähä hengailee Hollywood Boulevardilla, surffaamas ja kiertelee kauppojaki..
Ekan kerran ku Losis kävi, oli China teatterilla kiva käydä mut nykyää se on jo vähä ärsyttävä paikka. Siellä pidetää kaikkien suurimpien Hollywood leffojen ensi-illat ja se onki aikamoinen turistinähtävyys, joten se on aika täynnä kans kaiken maailman kaupustelijoita ja säätäjiä. Kaikesta huolimatta siel on aina käytävä, ihan sen takia koska se on korttelin pääs mun hotellist mis aina oon, eli kävelymatkan pääs toisin ku mikään muu Californiassa....
Hollywood boulevardil on aina kiva kävellä ja tuijjotella maassa olevii tähtii, samal ku törmäilee lihaviin saksalaisiin turisteihin.
Huukkasin sit viel ennen lähtöö suomessa tutuks tulleen Losis asuvan Shawnin kaa, ja päätettii iskee Santa Monicaan Beachille. Mun paikallinen kollega hoiti meille lokalista surffipuodista kamat lainaan mikä oli must enemmän ku hyvä juttu, oli kiva päästä kokeilee surffaustaki.
Kaupas me viel naureskeltii et "-haha, me ollaa Suomesta, ei me märkäpukuja tarvita, ollaan totuttu kylmään!". Ku päästiin rannalle ja olin käyny dippaa nilkat, ni en kyl epäröiny hetkeekää ettenkö laittas sitä makkarankuorta niskaan, vesi oli nimittäin aika viileetä.. Muka sunny California..
Surffauksen jälkee otettii pieni kävely siel Santa Monican rantakadul, joka oli aikamoinen freakshow. Siel oli niiiin laidasta laitaan kaikenmaailman esiintyjiä, tanssijoita, taiteilijoita sun muita tyypei viemäs tyhmien turistien rahat pois. Yhel jäbäl oli studio mis oli kakspäisii eläimii, sil oli pienes laatikos kakspäinen käärme (alla kuvassa), ja studios ois ollu sisäl kuulemma 15 erilaista käkspäistä eläintä... Fyi, jätin menemättä...
Ennen ku jouduin kiirehtii kentälle ehin viel käydä muutamas kaupassa, ja mun iloks muutaman vanhan tutun kaupan viereen oli tullu uus ihan törkeen siisti kauppa. Streetwear kappoi on nykyää jo aika paljon ja ne on monet aika samantyyppisiä, mut tää erottu ihan kokonaan kaikist muista.
& Still niminen kauppa piti sisällään just sitä sportti kamaa mitä kaikil oli sillo joskus kultasen ysärin puolesvälis, kaikki silti ihan uusia mis oli laput kiinni, eikä mitää secondhand kamaa.
Kaikki varmaa muistaa ne jo legendaarisiks muodostuneet Anaheim Mighty Ducks lippikset joita oli joka toisel suomalaisel pojal back in the days. Sielt löyty about kaikkien liigojen (NBA, NHL, MLB, NFL) melkee jokaisen jengin lippiksiä ja monia eri malleja, kaikki snap-backkejä, eikä kaupassa ollu yhtäkää New Eran lippistä mikä erotti sen jo aika monesta myymälästä.
Liikkeen takaosassa oli nyrkkeilykehä jossa roikku virallinen Tyson Vs. Williams ottelutakki, joita on tehty todella vähän ja se rotsi ois irronnu 500$ päälle. Takana oli muutenki sitte kaikkii spessu korispaitoja ja t-paitoja. Katossa oli tosi siisti kattoikkuna joka toi suoraa nyrkkeilykehään luonnon valokeilan.
& Still LA sijaitsee 114 S. La Brea Avenuella ihan HBO´n Entourage TV ohjelmasta tutun Undefeatedin vieressä. Puhelin: (323) 937-0016, ja on auki 11-19 maanantaista lauantaihin ja sunnuntaina 12-18.

3 kommenttia:

roselle kirjoitti...

damn, oon tosi kateellinen ku olet siellä, ja ilmeisesti olet aiemminkin käynyt :)
itse voi vaan haaveilla...
Tosi kivoja kuvia olet näpsinyt + mielenkiintoista juttua, jälleen kerran.

Shafik kirjoitti...

Kiitos kommentista.

Joo, tää oli mun toka kerta Losissa, ja toivottavasti vielä monta matkaa on viel edessä..
Kiitos positiivisesta palautteesta, ja kiitos linkistä blogissasi.

Anonyymi kirjoitti...

en oo kyl nauranu millekkää/kellekkää yhtäpaljo ku tälle sun "blogille".. ja tietty sulle

pitäs kyl nyt vähän keskittyä!!