Philly PA beibe beibee

Me Saran kanssa otettiin ja lähettiin päiväretkelle Cheese Steakin kotikaupunkiin Philadelphiaan!! Prince of Bel Airis sitä hehkutetaan niiin usein ja mä nyt sit viimein pääsin maistamaan semmosta! Paljon Cheddaria, pehmeetä patonkia ja hyvää mausteista lihaa joka oli hyvvväää, joten se lunasti kaikki odotukset.
Matka Phillyyn meni aika kivasti. Sain koneessa vinkin yhelt localilta joka istu mun vieres et kandee mennä Chinatown dösällä jos menee koska, ne on ihan törkeen halpoi. Lippu NY-Phila-NY makso 20$ eli nada, ku jollai länkkäri dösäl se ois voinu maksaa joku 30$ yhtee suuntaan. Menoki oli aika hektistä koska jos ei puhu Chinaa oli aika vaikee tajuu mihin bussiin edes mennä sisään, ja sisäl vast jengi oliki pihal ku samas dösäs oli porukkaa menos kolmeen eri kaupunkiin mut, puolen tunnin säädön, dösän vaihdon ja 1,5h pääst oltiinki jo turvallisesti perillä!Eka paikka mihin about juoksin suoraan dösästä, paikka johon oon halunnu päästä ikuisuuden, itä-rannikon skeittauksen mekka, ja muutenki tosi hieno paikka JFK Plaza aka Love Park. Oisin voinu vai vaa istuu siel kokopäivän, olin nii fileissä. Vihdoin olin siin paikas mist oon kattonu dokkareita ja videoita toisel puolel maapalloo useiden vuosien ajan..

Toka paikka jossa oli pakko käydä oli Philadephian taidemuseo, eikä suinkaa sen taiteen takia, VAAN Rocky Balboan!! Museon edessä on ne kuuluisat portaat jotka Rocky juoksee ylös sen treeni montagen lopussa ennen sen isoo fighttia. Love Park on suoraan alla olevan kuvan kadun päässä eli ne on ihan vierekkäin.

Mul jäi verkkarit himaan, enkä pahemmin juossukkaan mut ajattelin nyt sit kuitenki tuulettaa :)
Sori, mut joutuu fiilistelee... Ohan toi legendaarinen..

3 kommenttia:

masa kirjoitti...

tää oli iha loistava setti, meinaan philly on ollu meitsillä unelmakohteena for years!

aimee kirjoitti...

Vitsi näitä sun matkakertoiluja on hauska lukea! Toi eka kuva vaan oli paha, koska mulla on ihan sikanälkä ja jos ton sais nettipiuhojen kautta nii...

Shafik kirjoitti...

Masa: Philly on kyl ihan kupissa, se oli tosi iisi mesta lähtee jos on nykissä, sellanen omatoiminen päiväretki todellaki sopii sinne!

Aimee: Kiitos! Joo se on aika paha kuva, välil joutuu kyl fiilistelee noit safkoi netin kautta ku maailma on täyn kaikkii herkkui mitä suomest ei vaan saa...