Prive to LAX

Rehab allasbileissä ( joista aikasemmin kirjoitettu ) eräs ystävällinen baarimikko joka tarjoili mulle juotavaa, suositteli muutamia bileitä joihin kantsis mennä jos vaan kynnelle kykenee. Kaiken kukkuraks se sai hoidettuu mulle nimen listaan seuraavana päivänä järkättäville "Money for nothing mondays" bileisiin, joten ajattelin iskee mestoille. Ennen sinne menoa mul ei ollu muuta tietoa ku et ne on kuulemma todella hyvät bileet.
Bileet järkättiin Planet Hollywoodissa sijaitsevassa Prive nimisessä yökerhossa. Eka positiivinen ylläri ku menin paikan eteen, löysin maasta flyerin joka oli sen päivän bileistä ja iloks huomasin et Damn, Slick Rick esiintyy siel tänää, nättii.. Mestan edes oli kauhee häröpallo, toisin ku suomes jengi ei jonota nätisti vaan siel mennää tyrkylle ja poke ottaa sisää ketä se haluu. Ainoot ketkä pääsee smootisti sisää on ne kenel on pöytävaraus, joka maksaa juotavien kanssa noin 1200$. Mulla oli nimi listassa, silti joutu aika tosi pitkää venaa ennen ku pääs sisää, ja saan olla ilonen et ees pääs sinne sisään!

Yks syy kans minkä takia sinne porukka halus selvis mulle vasta sisällä, ihmettelinki klubin nimee ( Money for nothing mondays ) hetken ennen ku pääsin sisälle asti. Inessä mulle selvis mut mun harmiks liian myöhään.. Jossain vaihees iltaa tanssilattialle dumpattiin katosta 5000$ käteistä jossa nopeet syö hitaat, siin on erittäin suuri mahis päästä tienesteille jos on pituutta ja nopeutta. En ite osannu varautua koko keissiin mut alla oleva pätkä youtubesta on samoista kinkereistä, tarkastakaa, aika himmeet..

Privessä tapasin just jokunen viikko sitte suomessa käyneet Three 6 Mafian jäbät, ne oli ihan fileis ku kerroin et olin just kattoo niiden keikkaa ihan toisel puolel maapalloo. Niil on Musa TVllä aika hauska ohjelma, jos ette oo ennen nähny ni käykää kattoo, tästä linkistä.

Slick Rick viimein tuli "lavalle", tai oikeesta se meni vaa seisoo DJ kopin pöydälle eikä paljoo siit liikkunu koko 4 biisiä kestäneen keikan aikana. Alla olevas videos se sylkee siin ison torahampaan vieres, tunnetusti silmälappu pääs ja blingit kaulas.Seuraavana iltana päivää enne takasin Losiin lähtöä mun koti hotellissa Luxorin LAX yökerhossa oli "Summer suprise series" bileet jos joka keskiviikko on joku ylläri artisti esiintymässä. LAX On aika himmee mesta, siel on joka viikko A-listan julkkiksia juhlimassa tai jotai vaa hengaa, niiden sivuilla on kuvii kaikist ketä siel on käyny ja lista on aika pitkä, käykää katto se tästä linkistä.
Muunmuassa edellisenä lauantaina Pussycat Dolssit oli ollu esiintymä siel, ja seuraavana lauantaina siel olis ollu Pamela Baywatchin syndet, aika hienoo eiks vaa?
Kyseisen illan esiintyjäks paljastu Naughty by Nature, joka oli aika hauska, sitä ei kyl varmaa olis tullu nähtyä missää muual ihan heti. Mä kyl oisin nimenny LAX klubin ennemmin Makkara Clubiks koska siel meni samal taval makkara ympäri mestoi niinku Stadin Makkaratalossa. Alla oleva videon on NBN keikasta ja makkarasta

4 kommenttia:

tsippe kirjoitti...

IIIH THREE 6 MAFIA!!!! Yhyy elämäs on liiiiian helmee. :D

Milla kirjoitti...

Ootko sä yksin reissussa vai porukalla? Miksi juuri Jenkkeihin? Duunia, sukulaisia? Maukas blogi, ei vaikuta ainakaan negatiivisesti omaan matkakuumeeseeni.. ;)

Shafik kirjoitti...

milla: matkustin yksin mutta eipä tullut kertaakaan yksinäistä, kavereita nimittäin oli melkee joka paikassa.
Menin jenkkeihin yhen työjutun takia, ja yhdistin siihen pienen kesäloman samaan syssyyn.
kiitos kommentista

Milla kirjoitti...

Jee! Mahtizt. Lisäsin sut btw mun luettujen blogien listaan. :)