Koti-iltojen Täyte

Eilen oli perjantai 13. päivä, mut se ei pelottanu mua ollenkaa vai oonki numero uskovainen. Mul on aina ollu hyviä ne pahamaineiset päivät. Oliks sulla vastoinkäymisiä?
Kun satasessa tosiaan mainitsin etten o paljon ehtiny puuhata mitää ja oikeestaan kun mulla on sattunu olemaan ylimääräst aikaa, oon halunnu ottaa lepii ja olla vaa ihan pots lojoo.
Tottakai usein siihen iisisti ottamiseen kuuluu leffat, ja täs tapaukses siitä tuli tapa joka meinas mennä jopa vähä yli ku tuntu yhes vaihees et oli nähny kaikki leffat mitä ees kiinnosti kattoa ja kuunnellu kaikki levyt mitä oli noin vuoden sisäl tullu pihalle..
Täs on osa leffoist joita oon kattonu, kaikist löytyy trailerit!

Paul Blart:
Perus läppä leffa, toimii hyvin sunnuntai iltapäivällä! Kannattaa kattoa!



Sex Drive:
OIkeesti niiin hyvä leffa!!! en uista millon oisin viimeks nauranu näin paljon. Saattaa tulla vähän American Pie fiilis tai Road Trip mut oikeesti, vitsi tää on "Must see" leffa!



Seven Pounds:
Tään on se Will Smithin uusin, ja kyl vitsi Fresh Prince of Bel Airiin voi luottaa, silt en kyl ehkä viel o nähny mitää kauheen huonoo leffaa. Mut siis tosiaan tää on yks parhaista mitä oon pitkään aikaan nähny, ja voin tunnustaa että itkin lopussa ku pikku tyttö. Mä sanoin sen.



Death Race:
Jos et o auto jätkiä ni ei ehkä kande kattoo, mut kai sen ehk jaksaa kerran kattoo läpi.



Disaster Movie:
En oikee tiiä mitä tästä voi sanoo muutaku Holy Kardashian!



Bride Wars:
Aika tyttö pläjäys, mut kaikki hää leffat kyl yleensä toimii. Isot panokset kyseessä.



Slumdog Millionaire:
Oscar gaala puhu mun puolesta jos pitää täst jotain sanoa..


BEVERLY HILLS CHIHUAHUA:
Eiköhän kaikki arvaa jo nimen perusteella.. Mut siis jos sä tykkäät koirista ni tää kannattaa kattoa koska noi koirat on tosi söpöjä tossa!



Zack and Miri Make a Porno:
Tää on ihan hauska rakkaustarina, mut en sit tiiä miten ne ihmiset jotka tykkää kattoo rakkaustarinoita, et miten ne viihty pokeleffan lavasteissa..



Moon TV Dokkari:
Tään nyt ei o leffa mut pitää kyl silti nostaa tää vahvasti esille koska toi dukumentti on vaan niin hieno. "Tosi TV:n" alku.. hienoa aikaa..


Outlander:
Kelatkaa toi jäbä laskeutuu avaruudesta keskelle rauta-aikaa ja tuo mukanaa jonku örkki mörkin ja sit sitä yritetää metsästää keppien ja miekkojen kanssa.. joo just sitä.



Taken:
Näihin maisemiin mä lähen ens viikolla! Tän leffan jakso kyl kattoo helposti, oli tosi jees!


Vicky Cristina Barcelona:
Tää oli musta ehkä vähä huono.. Kivat maisemat (johon pääsen ens viikolla :), kivat näyttelijät.. mut sit.. tuntu et koko leffan kokonaisuus vaan kerto siitä kuinka naisille ei ikinä riitä mikään,mitä ikinä antakaan, he haluaa jotain lisää/ enemmän/ jotain muuta.


Benjamin Button:
Olin väsyny.. nukahdin kesken.. Sori Sara..


Burn After Reading:
Tää leffa nous kyl johonki mun all time top 5 leffojen joukkoon, mahtava juoni, mahtavat näyttelijät, aivan upee leffa!
The

Wrestler:
Hieno tarina elokuvan takana pääosan esittäjän taustojen osalta ja se tuntuki olleen koko leffan innoittaja.. iha ok..


Madagascar 2:
Vitsi tää ei ollu kyl nii hyvä ku ykkönen mut olihan tää hyvä. Pakko nähä leffa.


Yes Man:
Mul oli tosi matalat odotukset tän leffan suhteen mut vitsi Jim Carey oikeesti näytteli hyvin tässä! ja sit viel ku oli tuttui maisemia Losista ni oli kiva kattoa. Suosittelen!


Gran Torino:
Ihan toimiva perus Clintin draama!


Rocknrolla:
Tää oli just hyvä! kiristystä, räjähdyksiä, luoteja, mafiaa, kaikkee siistii, just hyvä. Good work Mr. Ritchie.


Bangkok Dangerous:
Perus perus... kivoja maisemia :)


Mä oon kans yrittäny ettiä vähän uutta musaa mut kauheesti en o mitää erikoista löytäny yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

Rick Rossin viime vuoden levyyn en o kyl todellakaan viel kyllästyny, sitä jaksaa edelleen luukuttaa, ja mikä parasta, tän kuun 23.p pitäs tulla uus levy, alla eka sinkku!
Ricky Ross:

Mul on tosi laaja musamaku ja Interpol oli ekoi rokki bändei mist oikeesti aloin tykkää. Ekan kerran kun kuulin ton biisin joka on alla olin kattoluukusta puoliks ulkona pienis promilleis Hollywood Boulevardilla.. Good times :) edelleen digaan kuunella kaikkee niiden musaa.
Interpol:

Tää bändi on ihan ug bändi, tai no globaalisti ainaki, ne on Lupe Fiascon levymerkillä, ja ne oliki lämppäämässä Lupea kun oli Losissa kattomassa Mr. Fiascon keikkaa. Sen jälkeen oon yrittäny ettii niiden musaa mut sitä vaan ei kauheesti löydy muuta ku myspacesta.. Me like.
Hey Champ:

Kauheesti haluisin oppia puhumaan espanjaa, kerran jopa poistin mun ipodista kaiken musan ja laitoin sellasen kuuntele ja opi puhumaan nauhan sinne.. ei siit tullu mitää.. Tää video saa mun kädet syyhyämään venekaupoille.
Zion:

Tää soi jenkeis joka puolel joku 6kk sitte ja nyt oon kuullu sitä suomessaki muutamassa paikassa, just hyvä bile biisi. Biisi tosiaan videota parempi..
Kid Cudi:


Täs on mun uusin löytö! COLDPLAY! En oikee ikin o kuunnellu sitä, mut nyt löysin tän uuden levyn ja samalla löysin sisäisen Coldplay fanini. Uus levy Viva La Vida on nyt soinu repeatilla kotona jonku ainaki viikon non-stoppina! Niin hyvää...
Coldplay:



Jos teil on jotain leffoi, bändei tai biisei mitä teiän mielestä mun pitäs kattoa/kuunnella niin laittakaa koodia osotteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com tai sit ihan vaa kommenttina!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi day'n'nite on viäki ainaki floridassa iha kuumaa kamaa ja sitä soitetaan KOKO ajan ! sit hmm muita hyviä sieltä bongattuja, LMFAO - im in miami trick, David Rush aka Young Boss - shooting star ( party rock remix ), beyonce - diva, Jamie Foxx - Blame it ( ft. T-pain )

noita ei voi olla kuulematta miamissa :D

Milla kirjoitti...

Sex Drive oli aivan mahtava! En oo kauheena tykänny koskaan Seth Greenistä, mutta se tarjoilikin leffaan parhaat läpät. :D Ja oon ihan koukussa Zack&Miri leffassa näytteltvään Seth Rogeniin. Niin parasta.. 40v ja neitsyt, Knocked Up, Superbad, Pineapple Express.. just parhaimpia rooleja tälle hepulle.

Mahtavaa lukea taas sun juttuja! Kiva kun tulit takaisin!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Lille:

Kiitti biiseistä!

LMFAOsta oon fiilistelly sitä im in LA bitch versioo! kupis.

Ootsä ollu ihan lomailee siel Miamis vai?

Milla:
Joo todellaki, se seth greenin rooli oli ihan kurko, ehk paras sen rooli ikin.
Joo Joo, se jäbä tuntuu nii´nku siin pinapple expressisäki esimerkiks ihan ku se ei ees ois näytelly vaa se ihan oikeesti vaikuttaa just sellaselt eikä perus hollywood sliipatulta näyttelijält. Hauskaa hemmo.

Kiitos Kómmenteista, nää innostaa kirjottamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo olin siel poikaystävän luona 6vko just =) ja takas haluis niihin keleihin ! ootsä koskaa ollu sielläpäin ?

Anonyymi kirjoitti...

KUUNTELE!!! ADOLESCENTS - AMOEBA!! RÄLLÄ!

Anonyymi kirjoitti...

jeeee siistii et oot taas jatkanu tätä blogiii :)

Tätä on aina kiva tulla lukee, ku sul on niin hyvii juttui

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Lille:
shiieettt.. sun jäbäl on ainaki kelit kohallaan siel..
en o ite ollu siel mut se on mun "plases-to-go" listan jaetul ygös sijal pitkä viikonloppu lontoossa- kanssa.
Eli toivottavasti pian päästää kehiin.

Ano:
Todellakin. Rällä!

Ano:
Thanks! Kiitos erittäin paljon kannustavista sanoista.