JET SKI

Viimiset viikonpäivät on ollu aevan sairaita, ollu niin kiire ettei nukkumisestakaan ole voinu ku haaveilla. Netissä en o viettäny aikaa OLLENKAAN. Niinkun postauksista on ehkä huomannu, tai siis niiden puuttesta.
Paljon on tapahtunu, Lakain touri oli, on ollu muutaman synttärit ja valmistujaiset joista tulossa lisää jahka ulkona sataa vettä tai mä oon saanu edes 7h unet pankkiin, plus kameralla on räiskitty urakalla menee ihan muutenkin.. 
Tänään aurinko paisto kuitenkin onneks ja me isketti vesijeteillä temmeltämää ja köytettiin 3hlön istuttavan banaaniboatin kiinni kans!

Oli tosi nätti keli ja me kruisittiin mullekki uusia paikkoja läpi ja kierreltiin ympäri ämpäri, ja välil oli sellane fiilis ettei ois ollu yhtää Stadissa. Ajettiin sattumalta kans Kimin kämpän ohi, joka on muuten myynnissä... Ostakaa pois! Vaa 16 miltsii.
Uhkaavat pilvet pelotti meiän pois, mutta säästyttii kuitenki sateelta ja myrskyltä..
Takasin laituriin ihailemaa auringonlaskua ja ihanaa kesäiltaa joita ei valitettavasti ole enää paljoo jäljellä..Pian lisää meiä tourista, bileistä, tulevan viikonlopun Flow festareista, ja muusta mukavasta. Tune in.

1 kommentti:

ella kirjoitti...

moikka! osaatko suositella hyvää autonvuokrausfirmaa jenkeissä, joka vuokrais auton 20 vuotiaallekin? :) olis jonkinlainen roadtrippi suunnitteilla frendien kanssa.