VIVA LAS VEGAS

Pooli bileet oli ohi ja mä lähin surffailee The venetian hotellia ympäri ku olin kuullu et se pitää sisällää aika makeita mestoja. Pitkälle ei uima-altaalta ei tarvinnu mennä ku alko tulee vastaan aika hätkähdyttäviä paikkoja vastaan. Aina ei ollu ihan varma et onks nyt sisällä vai ulkona. Gondoleilla pääs menemään sisällä ja ulkonakin. Yksin em viittiny mennä, se ois ollu vaan surullista.


Kruisailin Strippiä pitkin omalle hotlalle, ihan ku viimeksi ni yövyin pyramidin muotoisessa Luxor hotlassa, se on halpa ja siel on hyvä clubi alakerrassa nimeltä LAX jonne samana iltana menin kattomaan Big Boin keikkaa, jonka materiaali valitettavasti oli varastetun kamerani sisällä..
Ennen keikkaa mä kuitenkin kävin heltees pienellä iltakävelyllä vähän fiilistelee neonvaloja, hienoja taloja ja Bellagion legendaarisen suihkulähteen shown.

Big Boi on kyl tulos pian Suomeenkin mut on se aina hienoo päästä näkee ulkomailla keikkoi, ne on aina pienii bonareita reissu saldoon.
Oli törkeen siistii et se veti paljon vanhoi OutKastin biisei, ja tottakai kun levy julkastaan seuraavalla viikolla tuli kaikkii uusia omia raitoja myös.
Fileis.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siellä hienosti näkyi The O.C:n yksi kuvauspaikoista :) Tuo siltakuva. Siitä Ryanin pokerissa voittama lippalakki heitettiin alas.

Terkuin O.C-friikki.

Celine kirjoitti...

Tuun aina niin hyvälle tuulelle lukiessani tätä sun blogia. Oot paras ja ihana! :) Tsemppiä syksyyn!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kattoo näitä kuvia losista ja vegasista. Oon käyny kummassaki paikassa pari kertaa ja aina tekis mieli mennä uudestaan!

-vb