VIHDOIN

Huh.
Mun kamera tosiaan pöllittiin Vegasissa jonka takia koko Jenkki reissun postaukset jää vähän torsoks mut no hätä mul on viel matkuu jonkin verran tulossa.
Sain nyt viimein pitkän vaiheiluiden ja vakuutus säätöjen jälkeen hommattua uuden kameran jolla operoida. Mä en millään meinannu osata päättää millaseen kameraan lähtee, ja oikeasti tuntu siltä ettei yksinkertaisesti markkinoilla ollu mitään sellasta mikä ihan täysin vastaa mun mieltymyksiä/toiveita, joten jouduin vaan valkkaa parhaan mahdollisen.
Mun vanha kamera oli Olympuksen Tough 8000 ja päädyin lopulta kameran isohkosta koosta huolimatta hieman päivitettyyn versioon Tough 8010 malliin.
Siinä on tullu muutamia ihan mukavia päivityksiä, mm. zoomia on parannettu, pixeleitä on tullu lisää, ja videoo saa nyt 720 asti.
Mä iskin Diamondin kiipeily henkisen carabinerin läpi narun sijaan, tällöin sen saa hyvin roikkuu esim vyölenkistä.
Kamera muuten on varmaan mahoton saada rikki, sen voi pudottaa 2m, sen päälle voi kohdistua 100kg paino, se on vedenkestävä 10m saakka, ja pakkasen kestävä kanssa, eli aika myös kännihyvä kamera.
Markkinoilla oli muita kameroita joilla olis saanu varmasti parempia kuvia sun muuta, mut täs on kans paljon kivoja pieniä ominaisuuksia ja uskon et tää täyttää mun tarpeet.

Kiitos vielä kaikille jotka laitto vinkkejä ja mielipiteitä kameroista, siel oli muutamia tosi kovia, ja kävin kyl tsekkaa kaikki potenttiaaliset läpi.
Iso Kiitos.
Ja POW! Siinä on tän kameran neitsytkuva! Siinä ne komeilee.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onxx sul ollu rakkauden kesä?

elisse kirjoitti...

Missä hinnoissa toi pyörii?? Oon ite miettinyt pokkarin hommaamista järkkärin vierelle, mut täytyis olla just aika kovaa tekoo.. Sain edellisen pokkarin hajalle sillä ei hukutin sen kännipäissäni viiniin... Hups

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ei o ollu rakkauden kesä mun kohdalla kiitos kysymästä!
Mul on ollu minä kesä.

Ton hinta pyörii jossai kolmen ja puolen hujakoilla.

Anonyymi kirjoitti...

missä diamonds&pearlsin facebook sivut?? :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

http://www.facebook.com/group.php?gid=120266214651503&ref=ts

SIINÄ!

EI O PAHEMMIN SISÄLTÖÄ, MUT EHKÄ PITÄIS ALKAA ISKEE SINNE SITÄ

katysha kirjoitti...

Uuh, keitäs noi komeat miehet tuossa kameras neitsyskuvassa ovat? ;>>

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Siin on Kärtsä ja Dänäri voin kertoo terkut!thanks!