The Real O.C.

Mä kruisailin eräänä kauniina keskiviikkona Etelä Kaliforniaan Orange Countyyn! Siellä on ihan täysin eri atmosfääri ku esimerkiks Hollywoodissa. Yövyin ekan yön Huntington Beachilla ihan laiturin vieressä ja mä tykkää siit paikasta.
Mut viel enemmän mä tykkään siitä ku jatkaa vähän eteenpäin ni tulee vastaan New Port Beach ja Laguna Beach joissa on sikana pieniä satamia ja paljon vesistöjä, hienoa miljöötä.
Muuten alueet on aika surffi henkisiä, sekotettuna kaikkien niiden hienosto väen sekaan.

Ihan Huntingtonin lähel rannasta katsottuna on muutamia öljynporauslauttoja ja se on niheetä, surffatessa niskaan kuulemma aina tarttuu jotai öljy knöllei.
Money keeps the world go around...
Biitsiä on pidemmälle ku silmä kantaa...
You Know Me! Mä tietysti löysin herkut taas... nami nami..
Mun vika ilta hotellin katolla sijaitsevalla jacuzzille kului mukavasti kun paikalla oli keski-ikäinen äiti kahden poikansa kanssa. Toinen pojista oli juuri täyttämässä 16 ja oli karannut jo 2 himasta reiveihin ja oli ilmeisesti sekaantunut huumeisiin. Rehab oli takana ja pian oli pojan synttärit tulossa, ja "lahjaksi" hän halus mennä losissa järjestettäviin ihan hiton isoihin EDC reiveihin.
Äiti tietenkin oli kauhuissaan kun ei itse ymmärtäny koko tapahtumaa ja menoa, ja yritti urkkia multa et mitä siel OIKEESTI tapahtuu ja kyseli mun kokemuksia saman tyylisistä bileistä. Äiti huokas helpotuksesta ku kerroin etten ole ikinä edes kokeillut huumeita saman tyyppisissä bileissä tai mutenkaan.
Pian jacuzziin iski noin 30+ pariskunta jolloin tää koko keskustelu meni mielenkiintoseks koska tämä nainen oli intohimonen reiveissä kävijä, ja oli ihan täpinöissä koko jutusta edes keskustelemisesta, ja avoimesti kertoi omasta huumeiden kokeiluistaan, jolloin tää koko tilanne ja keskustelu sekä äidin ilme ja fiilis meni taas ihan ylösalasin.
Jossain vaihees se meni aika kiihkeeks se koko vuorovaikutus sen mutsin ja trance mamman välillä...

Haha, se oli niin ihmeellinen tilanne, mietin hetken yhes vaihees et " mitä helvettiä mä teen täällä"..
Loppujen lopuks se päätty siihen et Äiti päätti lähtee poikansa kanssa bileisiin sen mimmin kannustamana ja tää pariskunta lähti baariin, ja mä menin nukkumaan.
Huoh. Aikamoista...

ROZAY!!! Rick Rossin uuden Teflon Don levyn kunniaks koko tää viikko pumpataan Rossin raitoja!!
BOUS! 

6 kommenttia:

Jannina kirjoitti...

Heii, tuli mieleen yks ruokamesta, josta aivan varmasti tykkäät! Ens kerralla kun huristelet ja suhailet O.C.:ssa päin, älä missään nimessä missaa sellasta sushimestaa kun Mosun! Maailman parhaat sushit, voin vaan sanoa :) joka ke ja pe kaikki -50% ja muutenkin edullista! Se paikka on Laguna Beachilla, 680 S. Coast Hwy on osoite. http://www.mosunclubm.com/

Ei muuta :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä sä pieraset kaikki rahat tohon matkailuun :o

Anonyymi kirjoitti...

Mä niin diggaan tätä blogia ja sun asennetta! Haluisin joskus itekkin reissailla ympäri maailmaa ja tutustuu eri kulttuureihin, maihin ja ihmisiin, mut toistaseks ei oo ollu mahdollisuutta.
Mun elämä koostuu lähinnä lääkikseen lukemisesta ja lukemattomista fysiikan ja kemian laskujen pyörittelystä niin et ikinä arvaa kuinka paljon saan täältä energiaa ja pystyn fiilisteleen tunnelmia!

Jatka näin!
-Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

Money keeps the world go around...

En pidä tästä ajatuksesta/koko asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Sä osaat kyl aina suunnata oikeeseen mestaan oikeella fiiliksellä! Ei voi muuta ku kadehtia tollasta touhua! Kieltämättä sun blogi nostaa fiilikset kattoon, vaikkei ite pääsiskään noin mahtaviin mestoihin kyläilee, ni on silti tosi hyvin perillä minkälaisista maisemista on kyse ja oikee tunnelma tulee hyvin esille! Pakko kysyä paljonko herralla on ikää kertynyt? =)

Anonyymi kirjoitti...

MARRY ME <3