Juhannus San Franciscossa

Mä lähin Juhannus hulinaa ihan tarkotuksella karkuun Suomesta, ja lensin Losiin. Sieltä otin punsen Chevyn alle ja huristelin Californian ruuhkissa Friscoon viikonlopuks.
Mä en ikinä ennen ollu käyny siel ja olin kuullu paljon hyvää näistä OG Dirty Harryn kotinurkista.
Mä otin hotlan ihan ytimestä ja Marriotin 26. kerroksesta avautu todella nätti näköala kaupungin yli.

San Fransicon ilmasto on todella ihmeellinen, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta mut on tosi viilee, ja toisella puolella kaupunkia on sika kylmä tuuli ja toisella lämmin.
Yhessä kaupunginosassa on ihan täys kesä ja sit ku rullaa 4 korttelia mäen yli, toisel puolella on ihan sairas sumu ja ilman pitkähihasta ei todellakaa pärjää.
Tavallaa aika siistiä.
Sielt sumuselta puolelta saa kuulemma kämppiä sika halvalla ku kukaa ei haluu asua siel, heh...

En jaksanu alkaa leikkii veneillä ja tiukan aikataulun takia Alcatrazin saarellä käynti jäi mut se on aika siistin näkönen jo ihan maista. Siel pidettää mm. Al Caponea sun muita machinegun funkin ammattilaisia.
Zik Zak katu.

Friscossa on kans maailman yks suurimmista China Towneista ja Kiinan ulkopuolella asuvien kommuuni.
Yks mikä Frisossa pisti pahasti silmään oli se määrä paljon siel oli kodittomia. Niitä oli joka kadunkulmassa ja muutenkin tiettyjä alueita ei kuulemma iltasin kannata lähtee kävelee pimeellä. Mut tosiaan se näkyy katukuvassa aika rajusti.

Mä tykkäsin sikana paikallisista Sporista koska sitä on itekkinkasvanu koko elämän raiteiden varrella, ne ei kuitenkaan siel mitä kaheen erikoisia kulkuvälineitä ollu, vaan enemmän turisteille fiilistelyä varten, mut kieltämättä sil oli kivempi mennä mäkiä ylös ku kävellen.

Mä oon pienestä pitäen kasvanu kattoen skeittivideoita jotka on duunattu Friscossa, ja se et pääs nyt näkee ne paikat livenä tuntu ihan pyhiinvaellukselta. Se fiilis oli ihan sanoin kuvaamaton ku pääse spoteille.
Vaikka siel on skedeys kiellettyä ja siit voi saada sakot, melkee kaikki spotit oli tapitettu, mut silti mä fiilistelin vaa noita mestoi minkä vaan pystyin. 

Tää juhannus viikonloppu oli aika mielenkiintonen ajotus olla paikanpäällä silloin nimittäin sattu olemaan GAY PRIDE viikonloppu, ja koska Frisco on muutenki avoimmuuden pääkaupunkeja oli se ihan sika iso juttu siellä.
Sunnuntaina siel oli ihan järkyttävän kokonen paraati mihin otti osaa lähes koko kylä.
Paraatin avas Lesbo prätkä mimmit, eli Dykes N Bikes jota seuras hompet fillareilla eli Mikes on bikes, ja siitä eteenpäin oli siel vaik mitä ihmeellisyyksiä.
Jotku oli ihan jopa yleisössäki panostanu aika paljon asusteisiin, ja fiilis oli lähempänä festaria ku paraatia.
Itse heterona yritin suhtautua avoimena tapahtumaan ja otin enemmän sellasen ihmettelijän roolin ja oli hauska seurata mitä kaikkia siel oikee häröillään.
"Yo! You and me have at least one thing in common, we both love pussy!"
-Gay-dy GaGa

Ei tietenkään kaikki ollu fileis tapahtumasta ja paikalle oli vaivautunu myös vastustajia jotka protestoi, ja oli kieltämättä hauskaa kattoa vierestä ku umpi homot väitteli isojen ultimate alfa urosten kans onko homous ok vaik. Se oli niinku Ricky Lake show livenä. Hauskaa!
Mä myös löysin täydellisen tulevaisuuden kuvan siitä mitä mä toivon elämältä, heh... Elämänkumppani, samanlaiset ulkoiluvaatteet, arki ja onni.
Kieltämättä Frisco todellaki lunasti lupauksensa ja toivottavasti pääsen sinne vielä joskus uudestaan. Voin täysin rinnoin kyl suositella sitä kaikille jos miettii jotain kivaa matkakohdetta. Se on yks harvoista paikoista Jenkeis mis ei todellakaan tarvi autoa. 

Tänää joutu sunnuntain kunniaks kattoo tän aamiaiseks. Tsekatkaa, ihan kingi leffa.Ens viikol rokataa pelkkää Rick Rossia nimittäin tiistaina 20.p on se päivä ku sen uus levy Teflon Don julkastaan, ja ihan sika kovana fanina mä oon venannu sitä päivää ku kuuta nousevaa.
BOUS!PS. Mun kamera tilanne edelleen ihan auki, kävin tsekkailemas kameroita eikä oikee mikään miellyttäny ihan täysillä. Nihkee tilanne.
HELP..

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.jimmspc-store.fi/hae/g/0/v/51/min/0/max/0/sx210

jos en ois ostanu nikonin järkkäriä, olisin varmaankin päätyny tälläseen, eikä hintakaan oo laatusuhteeseen ollenkaan paha.

Mut tosiaa mistää iskuntai veden kestävyydest ei taidettu Jimssil sanoo ees mitää..

Anonyymi kirjoitti...

been there done that!! ihan huippu paikka toi SF :) tosiaan noita zik zak katui ei oo mukava mennä millää minibussil....

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Yo, toi Power Shotti näyttää aika todella hyvältä, mut niinku sanoit, oikee missää ei sanota mistään et se ois vedenkestävä...
Mut se siis on?

yeap! kirjoitti...

hei ootko ollu joskus mäkkarin mainoksessa?? kun katoin tänää digiboksilta leffoja jota olin telkkarista nauhottanu ja ku kaitoin ajan kuluks mainoksetkin niin siinä oli ainaki ihan sun näkönen tyyppi:DD....

tannttu kirjoitti...

Oi näyttää niin unelmapaikalta ja tota Alcatrazii ois niin pakko mennä kattoo.
Taas seuraava kohde valittu mihin säästää rahaa, harmi et niitä kertyy aika paljon :D

Anonyymi kirjoitti...

Ota mut vaimokses
<3

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joutusinko vaihtaa sukunimen anonyymiks?

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Mulla tuli mieleen postausehdotus...
Kun toi skedeys taitaa olla sulle intohimo tai ainakin rakas harrastus, niin tee joku kerta postaus aiheesta ja lähinnä siitä kuinka tai minkä/kenen innoittamana aikoinaan päädyit harrastuksen pariin. Tietty jos on liittää mukaan kuvia pikku-Shafikista skedeemässä, niin aina parempi :) Ja kerro esim. ootko kuinka paljon osallistunut kilpailuihin tai vaikka, et mitkä on hyviä paikkoja lautailla Suomessa ja muuallakin.
Itseeni kiehtoo se, että vielä "aikuisetkin" miehet pyörii skeittauksen parissa, vaikka valtaosa taitaakin olla alle kakskymppisiä tai alle teini-ikäisiä.
Ite kävin reilu kymmenen vuotta sitten tyttöporukalla kattelemassa parit skeitin sm:t ja jotkut muutkin skabat. Lähinnähän siellä kateltiin poikia eikä niinkään itse lajia :) Voishan sitä vieläkin lähteä oikein paikan päälle, jos siellä kolmeakymppiä lähenteleviä tai ylikin pyörii ;D.
-M

Diamonds and Pearls kirjoitti...

VITSI TOI CANONI OIS AIKA KOVA JOS VAAN OIS VEDENKESTÄVÄ :/

KIITOS POSTAUSTOIVEESTA

Anonyymi kirjoitti...

haha sun ehdoilla mennää;--)

Anonyymi kirjoitti...

mun on niiiin pakko kysyä, että ooks sä toi tyyppi tossa sikeittiohjelmassa nimeltä betoninsärkijät? (--:

Anonyymi kirjoitti...

Hoi,
mielettömän nätti postaus. upeita paikkoja kuten toi talo soittajineen ja zik zak katu!oi!:)