BE BE BE BE BE BE BE BERLIN IN IN IN IN IN IN IN

Intensiivisen matkustamisen jälkeen mä oon viimein kotiutunu ja vaikka jetlägistä ei ole ollut tietoakaan, on silti ollu vähän outo olo. Tietenkin perus post-travel masennus iskeny ja niin edelleen..
On kuitenki ihan kiva olla kotona ja nähä kavereita.
Matka Jenkeistä Berliiniin oli aika huikea, perus yli 20h matkustamisen jälkeen ehdin olla muutaman tunnin kotona joka meni aika pitkälle purkaessa ja pakatessa kamoja jonka jälkee piti jo hyppää putkeen kohti Berliiniä. Lopputuloksena oli lähes 40h hereilläolo putki ja rikkinäinen ihminen.


Mä matkustin Brightin messuille jotka on ihan mun lempi messut missä oon ikinä ollut. Siel on tosi letkee fiilis ja sen ympärille on aina rakennettu kaikkii siistei tapahtumia. Ekana päivänä oli mm. Nike SB pro tiimin demo josta on video nähtävänä täällä. Messut oli siit kans rennot et ne pidettiin entisessä Stasin päämajassa.

Myös paljon ihmisiä ympäri maailmaa tulee mestoille ja satuin myös törmäämään eräässä tilaisuudessa Tony Hawkkiin, joka on kuitenki ikoni mun ikäsille jotka on kasvanu skedeyksen parissa.
Myös on siisti nähä ulkomailla asuvia kavereita joita näkee vaan muutamia kertoja vuodessa..
Samaisena iltana oli Quicksilver järkänny himmeen tapahtuman jossa oli musiikki artisteja ja Tony Hawk veti demon mm. Sandro Diazin kanssa, ennen kun lavalla astuin N.E.R.D.

Mun mahtavat paikalliset tutut otti ohjat käteen keikan jälkeen ja me lähettiin käymään ulkona todella nätillä clubilla joka sijaitsee ihan joen varrella. Paikka oli täynnä hiekkaa, ihan ku ois ollu biitsillä ja sen kohdalle oli jokeen upotettu uima-allas. Ranta oli täynnä isoja löhötuoleja ja musa soi täysillä... Himmee juttu et se mesta ei mee torstain jälkeen kiinni kuulemma vasta ku maanantai aamuna.. ja jotkut tapaukset siel kuulemma vetää pyhän hengen voimalla kolmeki päivää putkee 24h aamusta aamuun..
Berliinissä oli samaan aikaa Fashion Week ja Bred & Butter messut. B&B jotka pidetään Tempelhoffin hylätyllä lentokentällä on paljon konservatiivisempi tapahtuma mut siel on kans omat hauskat juttunsa ja on enemmän muotiin painottunut kun Bright taas skedeykseen ja katumuotiin.
Ei enne ole tullu mieleen et vois laittaa pop cornia kanan kans mut mikä rauskuu ja rouskuu ja on rapeeta ni toimii joten mä nautin. B&B takapihalla oli kans pieni festarialue jossa oli pienempiä merkkejä ja kauppoja myymässä spessukamaa kirppis tyylillä ja siel oli kans vähä musiikkia ja jonkin muotoset pool partyt, mikä oli ihan mukava ku mittariin oli kellotettu rapiat 35 astetta lämpöö..

Tää oli mun toka kerta Berliinis ja en kauheen ehtiny oikee tarkemmin ihmettelee keskustassa, kaikki kaupat jäi mm. näkemättä, mut kohelsin kuitenkin mm. Brandeburgin portin ohi joka on musta hieno paikka ihan historiansa takia. Näiden kreikkalaisten pylväiden läpi on kulkenu vaikka mitä ja vaikka tää on toiminu vähän niinku paikallisena riemukaarena, on välillä karmivaa ajatella mitä kaikkee Berliinissä oikeesti on tehty sotien aikana, tämänkin portin kohdalla.
Kato se on Timo Ihmemaassa moro!

Kaiken kaikkiaan Berliini on musta tosi kiva paikka, siel on sikana tekemistä ja nähtävää, rikas kulttuuri ja halpaa!
Voin täysin rinnoin suositella matkakohteeks jos joku mini kaupunkiloma nakertelee.

Maassa maan tavalla, tätä kamaa ne pumppaa korviin pitkin pitkiä öitä ja vauhti on ku autobahnilla.

7 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

Wow! kaikki noi mestat missä oot käyny :O waay too cool.

p.s pharrell williams, tyylikkäin ja coolein äijä ever (ive talked to him after nerd's gig in da backstage ;D)

Anonyymi kirjoitti...

ahh ihanan pitkä postaus <3 lisää tälläsiii !

Anonyymi kirjoitti...

eerooo!!

Anonyymi kirjoitti...

Hahhah, ihana toi tuolikuva! :D

Anonyymi kirjoitti...

törkeen nätin näköstä noissa partyissa. n.e.r.d. ja kaikki. ai että kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei mikä lilliputti!!!
Tekee mieli vaan repeillä ja tuijottaa lisää :D
Hyviä kuvia muutenkin.

-Mari

Anonyymi kirjoitti...

joo heih kiva et pidempi postaus taas aikoihi :---)