Onnekkaita Sattumia Las Vegasissa

Ihan mun tuonnoisen Amerikan matkan loppupuolella päätin lähtee juhlimaan isosti Vegasiin sillä tuolloin sattui olemaan July 4th, eli Jenkkien itsenäisyyspäivä.
Sitä juhlitaan hieman eri tyyliin ku Suomessa meidän omaa. Siel se on enemmän vapauden ja Amerikan synttärijuhla.
Lähin päivää ennen ite eventtiä ajamaan koska halusin viettää hieman rantalomaa Vegasissa koska Losissa oli ollu aika kurjat kelit, June Gloomiks sitä kutsutaan ku on vaa harmaata kesäkuussa.Vegasissa, ja koko autiomaassa on aina aurinkoa ja hiton kuuma.
Matkalla Vegasiin on muutama aika killeri Outlet shopping ostari, josta löytyy kaikki merkkibrändit ja hinnat on suoraansanottuna aevan naurettavia.
Jos on hoodeilla, ni kannattaa pysähtyä.
Myös Vegasin mahdollisuuksia mainostetaan jo tässä vaiheessa kovasti....

Mä oon kerran aikasemmin käyny Vegasissa mut en sillon käyny The Venetian hotellilla jota kaikki on kehunu, ja eniten mua kiinnosti Tao Beach joka on jo kuuluisa LMFAO SHOTS videosta ja hyvästä menostaan.
Mä pamautin mestoille suoraa motarilta ja tutustuin hississä muutamaan tyyppiin jotka hoiti sisäänpääsyn sulavasti ja ilmasesti.
Meno oli hyvää, musa viel parempaa, ihmiset oli mukavia ja saatiin hyvää palvelua. Siel on ihan kingii ku on pöytiin/ aurinkotuoleille tarjoilu. Ei tarvi lähtee jonottaa mihinkää.. Kirkas taivas ei yhtää pilviä ja varmaa joku lähemmäs 45 astetta lämmintä .. phuuuh..

Seuralaiset kenen kanssa menin paikan päälle mainitsi et siel esiintyy joku mut ne ei tunnistanu kuulemma nimee ja kysyin tarjoilijalta et kuka tääl oikee on esiintymässä ja se vastas "-LMFAO".
BOOOM.
En voinu uskoo sitä todeks..
Meno oli valmiiks jo ihan käsistä ja jäbät soitti eka levyjä aika pitkää ja sit jossain vaihees ne ite pomppas lavalle ja veti muutaman oman rallin. Tuntu ihan ku ois ollu shots shots shots videon kuvauksissa, koska pääs elämään melkee melkee saman rallin uudestaan.
LMFAO oli tänä keväänä kans Helsingissä esiintymässä ja siel oltii aika kosteissa tunnelmissa, ja toinen bändin pojista vei mun paidan keikan aikana ja niin edelleen... huh, oli hauska ilta. Good Times.

KUIN KAKSI MARJAA?7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

deeeemn u hot duuude!

Salss kirjoitti...

Kateus!!!! LMFAO on ollu jo pitkään yks mun lemppareista! Näyttää muutenkin niin täydelliseltä toi meno :))))

Anonyymi kirjoitti...

siis ihan hirveän näköista porukkaa, noi muijat nimittäin, näyttää niin bling bling teineiltä että hyi

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Vegasis on vähän sellasta, kadulla hodari ständien myyjätki näyttää strippareilta ja sitä rataa..

Mä meen edelleen aina ihan sekasi tosta musavideosta noil on nii hauska meno :D

Anonyymi kirjoitti...

Vau mikä fiilispostaus! Olen itsekin käynyt Vegasissa useampaan otteeseen, ja tämäntyyliset kuvat herättävät niiiin hyviä muistoja :) I'm lovin' it! Ja hei, viime kesäkuussa tuo samainen June Gloom ilmiö ajoi meidät pois Losista Las Vegasiin, meillä oli hotelli varattuna L.A:ssa viikoksi mutta June Gloom-harmauden takia käytiin hotelli managerin juttusilla, saatiin rahat takaisin ja ajettiin Vegasiin. Kiva, että joku ymmärtää mistä June Gloom-termissä on kyse!

Saana-Tuulia kirjoitti...

sulla on iha mahti kiva blogi, täytä on super kiva lukea!

Krista kirjoitti...

tonne pitäis kyl joskus päästä! törkeen crazy meno :DDD