KAUAN ODOTETTU

Mä kävin eilen kattomassa Losin legendaarisessa Chinese teatterissa Shrek nelosen (hyvä et ootte hereillä, just cheking :) ) 3D´nä. Kauheena Shrek fanina olin venannu tätä ihan sikana. Vaikka ei ole ykkösen voittanutta ni mä oon silti fileis siit.

Me hommattiin hieman kalliimmat VIP liput joilla sai istumapaikoille suoraan tarjoilun ja penkit oli iiiihan sika rennot kunno löhösohvat.
Is Nice.
Ja näin mä vietin mun vikan illan Los Angelesissa.

Nyt mä istun LAX kentällä ja hyppään kohta koneeseen. Käyn kotona nopee ja lennän saman yön aikana Berliiniin.
Materiaalia Berliinistä tulee varmaan vähän niukemmin koska (mun mielestä) bloggaajan tärkein työkalu eli mun kamera pöllittiin Vegasissa mut kai teille jotain kännykkäkuvia saadaan tonttiin. Bujaka.

Pian lisää...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään paljon sun blogista, etenkin matkapostausten takia..

Mutta.. Mua häiritsee niin paljon kun kirjoitat yhdyssanat erikseen!!!! Ei löhö sohva, vaan löhösohva!!! Heh, olen pilkunnussija kieliopissa.. No joo jatkan silti lukemista vaikka kirjotatkin sanat väärin ;)

Jarno kirjoitti...

sori kameras puolesta! mahtava blogi sulla! keep goin' !

Anonyymi kirjoitti...

Hei kun meet Berliiniin, niin heitätkö jotain shoppis vinkkei..ollaan frendien kaa menos kesällä ekaa kertaa ja vinkkejä kaipais! :)

ps. mahtava blogi! :)

Anonyymi kirjoitti...

aijai, tosi blogaajat ei anna chänssille mahollisuutta et kamera vietäs!

nisna kirjoitti...

voi että vähän harmi että sun kamera pöllättiin :( no mutta kännykkäkuvat kehiin vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ööö--- eiks se oo Shrek 4 joka nyt tuli 3D:nä??

Anonyymi kirjoitti...

voi että tää sun blogi on kiva ja vaikutat nii rennolta tyypiltä! mitene ihmeessä sää kerkeet/sulla on varaa reissata näi paljo? jee ootan innolla uusia postauksia harmi vaan se kameran pölliminen:(

inka kirjoitti...

berliinii?! myöhästyit yhel päiväl ctrlin kemuista heei!

Anonyymi kirjoitti...

Äääk, mä luen aina kateudesta vihreenä näitä sun matkapostauksia! Just tollasta mäkin haluisin.Nähdä uusia paikkoja ja ihmisiä ja hankkia aivan mahtavia kokemuksia, jotka muistat varmasti vielä vanhana kiikkutuolissas! Ei voi muuta kun kadehtia.
Kaikesta kateudesta huolimatta blogis on aivan mahtavaa luettavaa, kiitos siitä:)

Anonyymi kirjoitti...

hmmm, mua mietityttää et reissaatko sä ihan huvikseen vai työn perässä? Ois ihan jees itekki päästä reissaa noin paljon ja noin ihaniin paikkoihin :--)