@ LONG BEACH CALIFORNIA

LBC BEIBE BEIIIBEEEE!!!!!
Ennen ku sykähdin Vegasiin, OC reissun jälkee kruisailin Long Beachin läpi ja kävin tapaamassa Suomalaisia kavereita siellä.
Tää oli mun eka kerta Long Beachillä ja oli siisti ku oli semi locali ja locali näyttämäs mestoi, ne ties just ne parhaat safkapaikat ja hyvät rantsu spotit. Vaikka visiitti oli lyhyt oli se aevan mahtava!
Mä tykkäsin Long Beachistä koska siel tuntu olevan vettä koko ajan ympärillä, paljon rantaa ja kauniita satamia. OC on ihan kulman takana, ja se jotenki vähän näkyy atmosfäärissä, lonkkarilla kruisailevat bikini mimmit ja eläkeläiset nukkumassa aurinkotuoleissa on just sitä itseään.Yogurtland ehkä maailman paras paikka, siel saa hanasta jotai 20 erimakusta jädee, ja siihen päälle saa ite ampua kauhalla buffet tyylisestä ratkaisusta ihan mitä itse halajaa ja niin paljon ku purkki antaa periks, ja lopuks se punnitaan irttari tyylillä. Se on taivas maan päällä.

Itse otin rehellistä vanilja jätskiä, manskikka jädee, suklaata, ja päälle vähän mansikoita, juustokakun paloja, nomparelleja, suklaa muruja, ja karkkeja nami nami nami.... . . . . . . ..       . . .    .. . . .
Seuraavaks kruisailin takasin Losin suuntaan, ja vielä on muutama postaus sieltä ennen kun palataan Suomen kamaralle postauksien muodossa.
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

alkuun..todella nätti postaus! oon menossa 3viikon päästä noille samoille mestoille käymään, niin pystytkö sanomaan noiden raflojen nimiä, mis kerkesit käymään ja mitä suosittelet..? tietää sit, mist saa takuuvarmasti kingit safkat..

kiittää ja kumartaa!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mä menin vaan hoo moilasena perässä rekisteröimättä niin tarkkaan paikkoja, mut uskon että eräs toinen lukija voisi varmasti auttaa tässä asiassa....???.. . . . . .

Anonyymi kirjoitti...

ei vitsi toi pho näyttää hyvältä...

Anonyymi kirjoitti...

Titanic!!

Anonyymi kirjoitti...

sun blogi o paras!

Christina kirjoitti...

mielenkiintoinen blogi :)

Anonyymi kirjoitti...

Wohuu, hän siis lähti sinne, ihanaa<3
"J" on ollut monesti mun mielessä mutta en ole vain saanut aikaiseksi laittaa @ ja kysyä,tulipa hyvä mieli tästä!


L

Petteri kirjoitti...

Haluun ton ison lipan!