Da Gemma Al 41

Mä Roomaan matkustaessa kelasin kokeilla jotain uutta, ja hotellin sijaan löysin netistä niin mielenkiintosen Bed & Breakfast mestan, et mä päätin mennä sinne asumaan. Vanhan taiteilijan, Gemman pitämä paikka sijaitsee Via del Babuinolla, joka on kuuluisa sen kaikista pienistä vaateputiikeista ja sisustuskaupoista. Gemman mestat on ihan 2min matkan päässä Piazza del Popololta, jost menee kans metro joka puolelle. Espanjalaisille portaille käveli ihan hetken, ja pääostoskatu Via del Corso on korttelin päässä. Takapihalla on Villa Borghese puisto joka on vähän ku paikallinen Central Park. Eli sijainti on aika todella timanttinen.

Gemma on eläkkeelle jääny taiteilija jonka skidit on muuttanu veke himasta, ja hänellä on muutama huone jota hän vuokraa. Huone jossa mä asuin oli kaikki hänen tyttären kirjat ja lelut viel paikallaa, ja kirjahyllystä löyty kaikkea taidehistoriasta aina viettelyoppaisiin. Kiinteistö on tosi vanha ja kaunis. Gemma väsäs joka aamu skidin brekkarin jota Italiassa ei pahemmin nautita, ja oli muutenki tosi mukava ja avulias kaikessa jos tarvi vinkkei mihin mennä tai jotain. Yks yö makso joku vähä alle 50€, joka on nada tost kaikesta.

Jos ootte matkustamassa Roomaan, menkää Gemmalle asumaan. Suosittelen!

http://www.bbdagemmaal41.com/english/index.html3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luin tätä blogia joskus aiemmin(varmaan n. vuosi sitten), mutta sitten se jäi, kun vähensin koneella istumista.

Katoin yks ilta uutisia ja huomasin, että sua haastateltiin siellä jossain (ruoka)jutussa ja tunnistin sut tästä blogista ja aattelin, että tuun kattoon, jos vielä kirjottelet tänne.

Nyt taas eksyin tänne ja muistin, että miksi tätä aikoinaan luin: oot aivan ihanan positiivinen ihminen, joten jään taas tämän lukijaksi. Ihan oikeasti piristät päivää, kun näitä postauksia lukee.

Mukavaa kesän jatkoa!! :)

Katja

diamond girl kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen paikka, pitää ehdottomasti laittaa korvan taakse! Tykkään muutenkin sinun blogista tosi paljon :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Mimmu kirjoitti...

Paikka kuulostaa kivalta, mutta onks toi sitten oikeesti halpa? Onks Roomassa noin kallista? Itse käväsin pääsiäisenä Madridissa ja yövyin siellä ydinkeskustassa hotellitasosessa hostellissa, kaverin kanssa 2 hengen huone privaattikylppärillä ja taulutelkkarilla 50e/yö...