DC RIOT TOUR HELSINKI

Mä oon ollu järkkäämässä viimisen kuukauden aikana kaikkien näiden reissujen välissä ja niiden aikana erästä tosi siistii tapahtumaa Stadiin, ja se on enää muutaman päivän päässä. Mä toivoisin et myös mun lukijat ilmaantuis paikan päälle!

Nyt tiistaina 21.6. DCn melkee koko pro skedetiimi tulee Helsinkiin, ja heitä voi päästä tapamaan Kampin Union Fiven edustalla tiistaina kello 13.00 eteenpäin. Jäbät jakaa nimmareita tourijulisteisiin, ja niiden kans pääsee heittää femmat.

Paikalle saapuu:
Chris Cole, Madars Apse, Nick Dompierre, Anthony Lopez, Josh Kalis, Michael Sommer, Matt Miller, Josef Scott, Mikey Taylor, Manuel Margreiter, Davis Torgerson, Evan Smith, Ruben Garcia, Wes Kremer, ja Steve Berra.Sen jälkeen kundeilla on demo Eläintarhan Micropoliksessa! Mestoilla on X-Games voittajia ja siisteimpii streetti skedeejii joten todella siisti nähä mitä linjoi hefet keksii. Siel on jaossa kans hodareita ja juomaa!

Illalla on tapahtuman afterpartyt Motellet Bar & Loungessa, ja koko tiimi on siel kans mestoilla. Siel on kova DJ lineuppi ja on tulossa hyvät kemut! Motelletti on normaalisti tiistaisin kiinni joten nää on meiän ihan omat bileet! Sinne on ilmanen sisäänpääsy kans!

Klikatkaa ittenne Facebookissa osallistumaan, sieltä löytyy kans lisää inffoa tapahtumasta!!!!

Tervetuloa mestoille !!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

helsinky! hahaha

Anonyymi kirjoitti...

ONKS RYAN SHECKLER?

Anonyymi kirjoitti...

Kuvagoogletin noi jäbät läpi niin tulin siihen tulokseen että voit olla aivan varma että tulen ainakin afterpartyille! Ja poikaystävä jää kotiin :D

Anonyymi kirjoitti...

jonotin nimmareille joku kaks tuntia ja se oli sen arvosta! :) mutta miee en nähny steve berraa! :|