Postikortti : Italia

Mä kotiuduin eilen yöllä Italiasta. Väsyneenä, mut rentoutuneena. Jalat aevan hajalla täynnä rakkuloita kävelemisestä, ja otin kans yhet aika maukkaat slämit ku olin skedee enkä oikee tiedä onks toinen jalka bashana vai mitä. Rooma oli mun vika mesta joka on mulle ollu sellane "must see", ja nyt sain samal koluttuu Milanonki!
Italias oli wifit antiikinaikaisten kivien alla, tai sit ne makso sen 8€/1h, joten keskityin kaupunkien tutkimiseen ja kirjan lukemiseen. Koska mul ei oikeastaa ollu ollenkaa nettiä koko reissulla ja olin tosi huonosti valmistautunu, mua aluks vähän söi ku mul oli sellane fiilis et en oikee löydä niit mestoi mitä pitäis löytää, mut näin jälkeen päin katsottuna, mä löysin sellasia mestoi mist mun lokalit frenditkää ei tiedä, ettekä voi uskoa mitä mestoi löysin. Venatkaa vaa.

Mu reissu alko aika oudosti, oli musta aika kingii et italialaisella lentoyhtiöllä tarjoiltiin jätskii koneessa. Pilvien yläpuolel jätskii. Kingii. En aikasemmin ollu törmänny tähän. Saavuin metrolla Milanon ytimeen mis mul oli hotelli, ja ku nousen metrosta on siel MM95/ MM11- kaltanen mayhem koska samana päivänä oli ollu vaalit. Berlusconi oli ilmeisesti hävinny Milanon alueen vaalit, ja sitä bailattii. Siinä meniki eka ilta ihmetellessä.

Pian lisää Italiaa! Sunnuntaina näkyy taas jo takavalot seuraavaan kohteeseen, joten koittakaa pysyy mukana!
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, nykyään on heti orpo olo jos on netin ulottumattomissa. Toista se oli silloin vuonna miekka ja kirves.. Mut hyvin selvisit! ;)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mulla oli Mehikossa Lonely Planet kirja mukana jonka heitin roskiin 3 päivän jälkeen, se oli niiiiin täynnä vanhentunutta tietoa et mul palo hihat ihan täysin.

Jenna kirjoitti...

Ooh Milano <3 Italia <3 Matkakuume kasvaa sun blogia lukiessa!