FLOW 2011

Mä vietin toissa viikonlopun kokonaan Suvilahdessa Flow festareilla. Tää oli mun bout kolmas kerta ku olin siel, ja ekaa kertaa olin kaikki kolme päivää mestoilla.
Joka päivä oli paljon artisteja jotka mua kiinnosteli, ja perjantai, sekä lauantai meni aika pitkälle juoksien keikalta keikalle. Sunnuntaina mä otin sit vähän chillimmin, ja fiilistelin enemmän. Niin sanotusti menin flown mukana vaan. Oli siistii et siellä oli panostettu tänä vuonna paljon kans visuaaliseen puoleen, ja makeita artsy juttuja oli ripoteltu sinne sun tänne.

Flowssa on paljon hyvää jengiä, ja tuntu et mihin tahansa alueella palloili niin tuli hyvää musiikkia vastaan. Mä viihdyin paljon mustassa teltassa sekä päälavalla. Unohtamatta Vihreen teltan helmiä, kuten MC Taakibörstan eeppistä keikkaa ja Carrollsin kulman kundien showta. Kanye katottiin eturivistä, eikä mitää yllätyksiä tullu jos oli kattonu Coachellan liven livenä stremina. Tää oli pienoismalli siihen verrattuna, vaikka fiilis oli ihan eri. MF Doom dunkit pysy himassa laatikossa vaikka maski tuliki korvaamaan Q Tipin. Mayor. Chanelle. Hercules & Love Affair ihan kingi, ja Ten Snake. Liikaa kaikkee hyvää vaan. Erikoismaininta menee safkakojuille, etenkin Torin lihapullille ja Club Matelle.

Ens vuonna todellleishön uusiks.

Ps. Tiedättekö mikä on Lykke Li broidin nimi?
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no pippe ja kikke, duhhh.. :D

Anonyymi kirjoitti...

mikä kamera sulla on?? älyttömän hyviä kuvia!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

iPhone & Olympus Tough 8000

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tunnet suadan :)

Anonyymi kirjoitti...

http://2.bp.blogspot.com/-xUcALKWUXbw/Ti74_ScFB_I/AAAAAAAAJhE/kZfDVyl7EU8/s1600/P7230959.JPG

moi! mistä ootte ostanu noita punaisia mukeja? ois kemut tulossa ja noita ois kiva saada ostettua!