Satuhäät

Viime viikonloppuna mulla oli ilo ja kunnia olla todistamassa kun mun rakas serkku kihlattiin hänen elämänkumppaninsa kanssa yhteiselle matkalleen till happyly ever after.

Mä olin elämäni ekaa kertaa ortodoksi häissä, ja olin fileis jo siit et ne oli Utspetskissa. Seremonia oli pidempi ja juhlallisempi länkkäreihin verrattuna, ja siinä oli paljon perinteitä. Aviopari mm. kruunataan, ja nämä 1800- luvulta lähtösin olevat kruunut kuvaavat vastuuta ja valtaa jota he yhdessä kantavat perheensä valtiaina. Tämän jälkeen luettiin rukouksia, jonka jälkeen juo viiniä yhteisestä maljasta joka kuvaa kaiken jakamista, mutta myös ehtoolliseen. Seremonia oli kaunis kuin morsian.

Kirkollisten perinteiden jälkeen siirryimme Klippanille veneillä, jossa jatkoimme juhlimista. Menulla löytyi mm. akvatiittigraavattua lohta. Pippurista häränpaistia, omenachutney sekä vuohenjuusto moussea. Ruokailun jälkeen bileet jatku perinteisillä hääleikeillä, joissa morsiammen tuli tunnistaa hanurista kokeilemalla rivistä omansa. Jonka jälkeen soitti bändi ja tanssit jatkuivat yön pimeyteen.

Oli mahtavat häät ja kaikki meni as planned.

Paljon onnea hääparille!!!5 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Mun faija vihitään ens viikon lauantaina tuolla ja tän postauksen myötä tajusin vast et kyseessä on juurikin toi kirkko. Khuul! :D

Anonyymi kirjoitti...

ihanan näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, nasta blogi sulla mutta nyt on mennyt HDR:t vähän överiksi.

Eevi kirjoitti...

Mahtavan näköstä, kuin kuninkaalliset häät :)

http://needbeatt.blogspot.com/

sanni kirjoitti...

Niin siistit!
Millä Appilla muuten kuvaat nää fisut, vai kuvaatko ees? Haluun saman.