Oletko ikinä liftannu. . . Kumiveneellä?

Kesällä tulee tehtyy kaikkee tyhmää, mut tärkeintä on et jotain tulee tehdyksi. Liftaajia näkyy paljon motarien varsilla kesällä, ja mä veikkaan et ku se kyyti natsaa ni se on bout sama mikä on sillon ku alaikäsenä pääs vääril papereilla baariin. Ihan fiilis!
Meil jäi meiän Hietsu Garden juhlista muutama kumivene, ja yks + yks me lähettiin tavottelee sitä samaa fiilistä ku sillon 17- vuotiaana. Ideana oli liftata kumiveneellä Hietsusta Kaivariin pizzalle. Mukana ainoastaan luottokortti, ja kamera. Ei puhelimia, ei mitään.

Me lähettiin soutaa Hietsusta joskus seiskan pintaan tyynessä säässä kohti Larun siltaa. Vaikka matka ei ole pitkä ei se silti mikää ihan iisi kahen markan kumiveneellä ole. Sillan kohdalla peukku pystyy, ja kökittii siin oma aikamme. Muutaman vähän vanhemmat veneilijät pysähty, mut oli vaa et mitä te oikee kelaatte ja lähti menee. . Sitten meillä nappas! Muutamat meiän ikäset kundit rullas ohi ja repeili meiän idealle ihan täysii, ja ne oli itekki menos Suokkiin, eli ihan samaan suuntaan!

Me iskettiin narut kiinni ja kundit hinas meitä samalla ku ne ite puhalteli alkometriin ja varmisteli et pystyy viel suhaa, napsi kuvia meist ja putoili.  Axl vene hörppäs ihan kunnol vettä sisään mut vauhti oli aika chilli ja auringonlasku hiveli meiän maisemaa.

Me viimein päästiin Kaivariin ja jäbät droppas meiät Karusellin holleille. Me kiitettiin tuhannesti ja otettiin koodit ylös. Me lähettiin rullaa Liuskaluotoo pitkin, ja Karusellin terassilta alko kuulua live bändin vetämää Jamiroquaita, jollon tää yks meloonipää alko suhaa ihan täysii rantaa samalla ku se huutaa et "Siel on Osmon keikka!!! Haha!" Ennen ku mä edes pääsen rantaa on ´hän jo pöllinö frendiltää mikin ja veti freestyle räbää täydelle terassille. .  Jengi oli hiaman ihmeissään sisääntulosta haha..

Tän jälkee me soudettiin viereiseen saareen Skifferiin jossa oli kans ihan randomisti jotku kemut, missä Hosni oli soittamassa levyjä. Me oltiin viimein päästy perille, ja meiän tavotteeseen! Ylävitoset ja skidit tuuletukset, ja pizzat pöytään!
Mä söin Soignon pizzan jossa oli vähä vihreet, sekä vuohenjuustoa ja mansikoita. Mä tiiän mitä te kelaatte mut, vitut. Se on hyvää!
Ku pizzat oli syöty oli jo tullu pimeetä ja me oltii kumiveneiden kans toisel puolella stadia. Ja mä ilman kenkiä. Me ei lähetty enää hastaa, vaan soudettii Mattolaiturille jossa oli 120% varmuudella oli joku tuttu jos toinenkin, ja käytiin soittaa taksi himaan. Veneet kasaan, ja ihan voittajafiiliksellä Mersun takapenkille ja himaan.
Oli hieno päivä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee ..
Tossa on sitä jotain kivaa ja vapautta.

Nina kirjoitti...

mahtava toi melonikypärä! :D

palli kirjoitti...

ei luoja vähän hyvä idea! =D

Anonyymi kirjoitti...

Kun sä tykkään tuollaisesta ihme safkasta (pizza+mansikat??), niin suosittelen maistamaan tuoreita tomaatteja, jonka päälle ripottelet sokeria. Mutta ei se mitenkään vedä vertoja tuolle pizzalle. =D

Jossu kirjoitti...

Hahah ei voinu, ku nauraa tätä lukies.. :D Just siisti idea ja loistavii kuvia!! :D

ella kirjoitti...

haha, olipa hymyilyttävä postaus!

Anonyymi kirjoitti...

haha ootte sekoja :D ja kui iso toi oikee pizza on? nam!

Anonyymi kirjoitti...

skiffer on todellakin stadin HELMI!!! kiva postaus. rakastan sun elämäniloa!