Aika kultaa muistot...

Netissä tuli vastaan muutamia hauskoja inttikuvia ja aivan kuten siellä aina sanottiin, "aika kultaa muistot!". Tarkoittaen että vuoden päästä on kiva muistella miten oli kylmä, märkä, likanen, nälkä ja koo otsas kahdeksan päivää putkeen. Uskomatonta mutta tää fraasi pitää paikkaansa, nykyää on ihan kiva muistella vanhoi läppiä siel. Harmi ettei meil ollu nii paljon luppoaikaa et oltas voitu kehittää mitää näin kivaa mitä jenkit alla olevissa kuvissa mut.. oli meilki hauskoja hetkiä sillä!


Siihen asti kunnes tetsasin oman digikamerani rikki intissä, sain muutamia kuvia tallennettua loppusodasta. Nää painii ihan eri luokassa ku yllä olevat kuvat mut minkäs teet.
Aina ei päässy posliinille.. Taistelujakkara ja jeesus-teippi sai tällöin kelvata.. Tääki oli aika luxusta siel..
Osa mun duunia oli olla Pasin ilmatorjunta kanuunassa ja se oli ihan mun lempijuttuja siel intissä, oli vähän sama fiilis ku koiralla joka pitää päätä auton ikkunasta ulkona, ja te kyl tiiätte millanen ilme niil sillon on aina. Ihan fileis.
Hauskoi hetkiä riitti, mut myös ikäviä. Intis ei tekeminen ollu pahaa vaa olosuhteet, Suomen säissä on varsin kiva olla kaks viikkoa putkeen ulkona ilman kunnon sadekamoja ja nukkua teltassa jossa on 10cm vettä "lattialla".. Sitä joskus aina valittaa ku vähän kastuu tyylii matkal ku kävelee sporaan, mutku alkaa miettii missä sitä joskus on ollu ni ei ne muutamat pisarat enää paljon tunnu missää..

Ei o aina helppoo...

Ei kommentteja: