Tappii asti!

Vikana päivänä ennen ku Saran piti lähtee kentälle, me käytiin orgaanises Whole Foods ruokakaupas hakee mansikoit ja sushi tiskilt take-a-way piknik kamat ja mentii Central parkkii chillaa Finnairin koneest pöllitylle viltille. Siisteint melkee koko Nykin matkas oli just se Central parkis hengailu ja rentoutuminen. Löysin samana aamuna siit meiän vierest katukojusta kiiltävät kaihdinlasit jotka joutu poistaa, onhan ne sen verran härskit!
Ku Saran piti lähtee valuu kentälle mä jäin viel jotai sompailee sinne, ja ajattelinki vaa et tallustelen siel sun tääl ja fiilistelen paikkoja. Räpsin vaa kuvia samal ku kävelin about kaikesta..
Ehin viel ennen kamojen pakkaamista tällää just Suomest tulleen Alin, ja se näyttiki mulle mestoi mihin en ollu ennen viel eksyny, käytii mm. Harlemissa mihin kokenut Nyki kulkija eksyy ostoksille koska siel oli kyl aika paljon halvempaa ku alempana manhattanilla.
Täs taas yks kävelen ja räpsin kuva... kävelen ja räpsin... räpsin ja kävelen
Viimein seuraavana aamuna ku kotiinlähdön aika tuli, ei se käynykkään ihan niin verkkasesti ku perus Hki- Vantaal tai jopa Pirkkalan kentäl. Nimittäin JFK International on kyl tosi ruuhkanen kenttä, ja ihan niinku Nykin keskustas oli autot jonos, oli kentäl samal taval koneet. Me jonotettiin kiitoradalle pääsyä pelkästään 2,5h!
Viimein ku päästii ilmaa olin supa fileis mun ikkunapaikasta ja mikä viel parempaa, tyhjästä paikasta mun vieres joka tarkotti kauheet leveilyy ja aktiivista tilankäyttöä seuraavan 8,5 tunnin ajan. Sain viel hauskan kuvanki koneest nousun aikaan, ja uskoisin et kuvas on Coney Island jonne jengi Nykist lähtee beachille ku säät antaa periks.
Ku turvavyömerkkivalo sytty taas päälle oliki ikkunasta aika erinlainen maisema, yht´äkkiä se oliki taas pelkkää järvee, peltoo ja metsää.. Aaahh tuttu maisema, se ties vaa yhtä asiaa nimittäin kotia, joka muuten kolmen viikon reissun jälkeen on aika kiva paikka taas vähän aikaa..

2 kommenttia:

lille kirjoitti...

Mäki ku lähin nykist kohti suomee niin joutu kans ootteleen, mut että 2,5 h, ois kyl mulla menny hermo :D oliko turbulenssia jossain kanadan jälkeen ?

Shafik kirjoitti...

Joo tosiaan 2,5h rullailtiin ympäri kenttää ja sielt lähti koneit jonost pois koska niil oli pitkii lentoi edes ja löpö loppu ennen ilmaan pääsyä.

Mä nukuin melkee koko lennon joten turbulenssista ei ollu huolen häivää :)