Sunnuntain prinssi

Sattu olemaan tylsä sunnuntaipäivä. Onneks sain hoidettua mulle uuden tuotantokauden The Fresh Prince of Bel Airistä. Oon kattonu jo ekan ja tokan kauden ihan pienen ajan sisään ja oon iha fileis täst sarjasta, jaksot on mukavan lyhyitä (n.23min) joten niit jaksaa kattoo mont putkeen tai sit sellasen kerkee kattoo esim jos ei ehi kattoo leffaa.


Jengil on täs sarjas niiiin siistei ryijyi ettei mitää rajaa, monet niist on aika pitkälle melkee nykypäivää värien ja tyylien osalta! Täst ohjelmast tulee varmasti hyvälle tuulelle, joten suosittelen tätä kaikille.

3 kommenttia:

alfie kirjoitti...

mun kaveri on niin onnekas et se omistaa neljä tai viis tuotantokautta fresh princee, oon jokasen siltä lainannu ja kattonu, on ne niin hyvii! willin vaatteet on (oli) kyl nii mahtavii aina.

Shafik kirjoitti...

Joo, noi kattoo helposti kaikki! Aika koukuttava sarja, ihan sen takia et se on nii helposti katsottava.
Nyt ku syvennyin sunnuntaina tähän sen kahdeksan jakson verran ni ei kyl ollu yhtä hyvä ku kakkonen tai eka, mut silti hyvä kyl ei siin mitää. Pakkohan ne on kaikki kattoo

Tautou kirjoitti...

Ihan paras sarja! Tuli ain katottuu ku tuli pari kesää sit MTV3:selta, mut harmi ku ei enää.. Vois muute harkita noitten tuotantokausien hankkimista :)